Ο κ. Τζιτζικώσταςμε τη σύζυγό του Ελεάνα υποδέχτηκαν στο κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συλλόγους, φορείς και αρχές, που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τους επισκέπτες και το προσωπικό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη, μεταξύ άλλων, το Κέντρο ΑμεΑ “Ο Σωτήρ”, η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, το Άσυλο του Παιδιού, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαγκαδά και η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατακλύστηκε από ευχές, τραγούδια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και ειρήνη. Ενωμένοι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία, να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και το 2023. Και να μην ξεχνάμε όσους έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Με αλληλεγγύη να φροντίσουμε να παίρνουν όση περισσότερη αγάπη γίνεται. Εύχομαι το 2023 να είναι καλύτερο από το 2022 για όλους και για τη χώρα μας. Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για όλους, προκοπή και δύναμη στον καθένα ξεχωριστά. Καλές γιορτές, πίστη στις δυνάμεις μας και θα τα καταφέρουμε”.