Τη συμμετοχή και την παρουσία της ευβοϊκής επιχειρηματικής εξωστρέφειας στην Πανελλήνια Έκθεση Lamia Expo, η οποία πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στήριξε το Επιμελητήριο Εύβοιας. Συγκεκριμένα ο Φορέας κάλυψε σημαντικό μέρος της συμμετοχής των εξής Μελών του :

1.            ΔΡΑΒΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑ-ΛΕΙΑΣ  ΛΟΙΠΩΝ  & ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ΜΙΚΕ) / «A. D. Security».

2.            ΓΕΩΡΓΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙ-ΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.

3.            Μισιρλής Ιωάννης του Σπυρίδωνα, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Στο πλευρό των ευβοϊκών επιχειρήσεων και στην όλη προσπάθεια προβολής τους, στάθηκε εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Αντώνης Νταβαρίας, ο οποίος στο περιθώριο των εργασιών της Έκθεσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει – με ανώτατα πολιτικά στελέχη – για την τόνωση της επιχειρηματικότητας κάτω από τις παρούσες συνθήκες και τις διεθνείς αλλαγές. Παράλληλα δε, να αναπτύξει θέματα για την ευβοϊκή εξωστρέφεια, σε συνομιλίες του με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, κ. Γιώργο Κελαΐδίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς, κ. Βαγγέλη Κούκουζα.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας πέραν της στήριξης των ευβοϊκών επιχειρήσεων συμμετείχε σε μια συνολική προσπάθεια επανεκκίνησης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με σύνθημα  «Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια Έκθεση» και με βασικό σκοπό αναγέννηση της εκθεσιακής/επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.