Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL δήλωσε παρούσα και στήριξε έμπρακτα για ακόμα μια φορά την Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος το διάστημα από 10 έως 14 Ιουνίου, στο νησί της Σύρου.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου σκάφους στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο αριθμό φουσκωτών σκαφών, τα οποία αποτελούν μέλη ομίλων από όλη την Ελλάδα.

Άξιος αναφοράς είναι ο κοινωνικός χαρακτήρας της συνάντησης, με μέρος των εσόδων και των χορηγιών να διατίθενται στην ενίσχυση τοπικών δομών παιδιών με ειδικές ανάγκες, αλλά και ο οικολογικός της χαρακτήρας που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση όλων των αρμοδίων, άλλα και των πολιτών στον τομέα της θαλάσσιας οικολογίας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος από κάθε μορφή μόλυνσης.

Σε αυτή την συνάντηση θεσμό για τους ανθρώπους της θάλασσας, η EVAL όπως συνηθίζει να κάνει σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις που σχετίζονται ευρύτερα με «τη θάλασσα», αποτέλεσε μέγα χορηγό διαθέτοντας τη νέα Εξωλέμβια Ηλεκτρική Μηχανή HAIBO (κωδ. 04360-65GPS), ως το βασικό δώρο της επίσημης λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, επιβεβαιώνοντας  εμπράκτως το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας.

Επιπλέον, η EVAL σε συνεργασία με το επίσημο τοπικό EVAL Point Zannikos Marine, υποδέχθηκαν τους επισκέπτες σε κοινό περίπτερο, τους προσέφεραν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά τους και να εκμεταλλευτούν σημαντικές προσφορές σε διάφορα είδη, με ισχύ όλες τις ημέρες της διοργάνωσης. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Συνάντηση, με την υπόσχεση ότι η EVAL θα συνεχίσει να συμπλέει με τους φίλους της θάλασσας σε εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την σημασία της!