Η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετείχε στo roadshow της βρετανικής Ένωσης Αντιπροσώπων Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού ANTOR, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ στις 25 Μαΐου

Με στόχο την παρουσίαση του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος, την προώθηση των διακοπών στην Ελλάδα και την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων με σημαντικό αριθμό εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου από την τοπική αγορά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετείχε στo roadshow της βρετανικής Ένωσης Αντιπροσώπων Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού ANTOR, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ στις 25 Μαΐου.

H ANTOR έχει ως στόχο την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των μελών της μέσω επαγγελματικών συναντήσεων και την ενίσχυση των επαφών τους με σημαίνοντες παράγοντες του τουριστικού κλάδου της χώρας, ενώ αποτελεί και έναν από τους κυριότερους υποστηρικτές του βιώσιμου τουρισμού.

Η ελληνική συμμετοχή υλοποιήθηκε τόσο μέσω του networking μεταξύ της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας και των συμμετεχόντων όσο και με δεκάλεπτη παρουσίαση της Ελλάδας μεταξύ των υπολοίπων μελών-προορισμών της ANTOR, με το ενδιαφέρον για την χώρα μας να εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένο.

Σημειώνεται ότι με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 30 επαγγελματίες του τουρισμού (Hays Travel, Travel counsellors, Not Just Travel, Overseas Travel κ.α.), ολοκληρώθηκε ο κύκλος των B2B συναντήσεων της συγκεκριμένης Υπηρεσίας Εξωτερικού του ΕΟΤ με τουριστικούς πράκτορες και εν γένει την τουριστική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, καθώς είχαν προηγηθεί αντίστοιχες προωθητικές δράσεις σε Γλασκώβη, Σαουθάμπτον και Δουβλίνο.