Το δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (Press Τrip), που συνδιοργανώθηκε 1 έως και 3 Απριλίου 2022, από το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής  Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’’,  υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Σε αυτό το πλαίσιο, μιας συλλογικής προσπάθειας να πάρει η Εύβοια τη θέση που πραγματικά της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας, ο Πρόεδρος του Φορέα Γιάννης Γεροντίτης, ευχαριστεί θερμά :

Για την άψογη συνεργασία καθ΄ όλη τη διάρκεια υλοποίησης της συνδιοργάνωσης, τον Πρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εστίασης Αναψυχής & Διασκέδασης Ευβοίας  ‘’Ο Ξένιος Ζευς’’.

Επίσης για την καίρια και αμέριστη συμβολή τους στην άρτια υλοποίηση του προγράμματος ξενάγησης και φιλοξενίας των δημοσιογράφων :

Τον Πρόεδρο του ΣΑΜΕΕ και Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Θεοδόση Γεωργουλόπουλο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη  Σταθόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, Γιάννη Μαραγκό και την Υπεύθυνη Τουρισμού, Παρασκευή Μπουραντά.

Τον συγγραφέα – μελετητή του παλιρροϊκού φαινομένου, Χαράλαμπο  Σφέτσα.

Τον δημιουργό και παρουσιαστή του travel video του Επιμελητηρίου για την Εύβοια και την Σκύρο, Γιώργο Γιαννάκη. 

Τις επιχειρήσεις εστίασης  ‘’Ουζερί ο Λουκάς’’ , ΄΄La strada Diverso΄΄, ‘’Ουζερί το ψαράκι’’, ‘’Storeys’’, ΄΄ Soul food΄΄, ΄΄Sabbia beach bar ΄΄, ‘’Λουκουμάδες ο Χαλκιδέος’’, ”Kaiyo sushi bar” .

Τον Μιχάλη Μιχαηλίδη για την διάθεση του χώρου του ‘’Ginger All Day’’ και την διοργάνωση της εκδήλωσης γευσιγνωσίας τοπικών οίνων και ποτών για τους φιλοξενούμενους μας.