Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με αντιπροσωπεία της AHEPA, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί η ομογενειακή οργάνωση στη χώρα μας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει διαχρονικά η AHEPA σε θέματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος και ευχαρίστησε τα δυναμικά μέλη της για τη προσήλωσή τους στην αποτελεσματική  προάσπιση ύψιστων ιδεωδών, όπως είναι η εκπαίδευση, η φιλανθρωπία, η αστική ευθύνη, η οικογενειακή και ατομική αριστεία, με αίσθημα βαθιάς κοινωνικής ευθύνης και υποδειγματικού εθελοντισμού.

Επισήμανε δε ότι η μεγάλη οικογένεια των AHEPANS αποτελεί μια ισχυρή συνιστώσα για την τουριστική προβολή της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας και της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της χώρας μας.

Από την πλευρά της, η AHEPA τόνισε την ετοιμότητα των μελών της να σταθούν στο πλευρό των προσπαθειών της τουριστικής προβολής της Ελλάδας, συμβάλλοντας μέσα από τη συντονισμένη, συστηματική και στοχευμένη προσπάθειά τους στην ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος ευρύτερα στην αμερικανική ήπειρο, σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς του Υπουργείου Τουρισμού και τον ΕΟΤ.