Οι υψηλές πληρότητες για το Πάσχα, αλλά και τα «αγκάθια» για τη σεζόν του 2022 το κεντρικό θέμα στο νέο φύλλο της itn Ελληνικός Τουρισμός που συμπλήρωσε ένα χρόνο κυκλοφορίας

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός» που συμπληρώνει με το παρόν 24ο τεύχος ένα χρόνο κυκλοφορίας. Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι οι υψηλές πληρότητες που καταγράφονται για το Πάσχα, με εκτιμήσεις να μιλούν για επισκέψεις που θα είναι κοντά ή και παραπάνω από το 2019 στους δημοφιλείς προορισμούς. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο πληθωρισμός, οι ανατιμήσεις και η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους «ψαλιδίζουν» τα έσοδα των τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ οι tour operators πιέζουν για μειώσεις τιμών, λόγω της συμπίεσης του διαθέσιμου εισοδήματος των ταξιδιωτών από τον πληθωρισμό.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και άλλα σημαντικά θέματα όπως το διεθνές συνέδριο του WTTC που ξεκίνησε χθες στη Μανίλα στις Φιλιππίνες, το νέο πρόγραμμα της Eurobank Business Banking για τον Τουρισμό, συμβουλές μάρκετινγκ για ξενοδοχεία και καταλύματα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέμα.

Στην εφημερίδα του τουρισμού θα βρείτε, όπως πάντα και τις τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου.

Καλή ανάγνωση!