Το 1ο Φεστιβάλ Yachting στη Λευκάδα είναι γεγονός. Το Ionian Yachting Festival & Gastronomy – Lefkada θα πραγματοποιηθεί από 19-22 Μαΐου 2022 στο λιμάνι της Λευκάδας.

Είναι σημαντική η συμμετοχή σας στην διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και σκάφη κυρίως από την περιοχή των Ιονίων Νήσων αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Βασική αρχή του Ionian Yachting Festival & Gastronomy αποτελεί η αλληλεπίδραση του θαλάσσιου Τουρισμού με την Γαστρονομία του Ιουνίου Πελάγους.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. Η Γαστρονομία είναι ένα αλληλένδετο κομμάτι με τον Θαλάσσιο Τουρισμό και θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γευθούν παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Brokers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting. Θα πραγματοποιηθούν μεγάλα events για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα. Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν Συνεδριακές Εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Είναι σημαντικό που το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Λευκάδας καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2110129575 κ. Καραχρήστος Γιώργος

2022 Lefkada