Μετά την μεγάλη επιτυχία που έλαβε το 1ο Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία η διοργανώτρια εταιρία Μact Media Group, εξέδωσε ανακοίνωση πως θα πραγματοποιηθεί το 2ο Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία στις 5-8 Μαΐου 2022, καλώντας για την άμεση συμμετοχή στην μεγαλύτερη γιορτή του Θαλάσσιου τουρισμού στο Βόλο.

Ανακοίνωση:

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες

Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνουμε το 2ο Yachting and Gastronomy Volos που θα πραγματοποιηθεί 5-8 Μαΐου 2022 στο Λιμάνι του Βόλου.

Είναι σημαντική η συμμετοχή σας στην 2η διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και  σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα , να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια της εκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλα events για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα.

2022 Volos Afisa 1