Τα χειμερινά δρομολόγια της Celebrity Cruises περιλαμβάνουν Θαύματα του Κόσμου όπως τις Πυραμίδες της Αιγύπτου και την Ακρόπολη στην Αθήνα

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε ότι θα κάνει κρουαζιέρες όλο το χρόνο στη Μεσόγειο, προσθέτοντας στην καλοκαιρινή της σεζόν δρομολόγια από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Πλέοντας στη Μεσόγειο για πρώτη φορά χειμώνα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια νέα εμπειρία πολυτέλειας στο βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity® καθώς θα επισκέπτονται μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα του κόσμου,  όπως τις μαγευτικές Πυραμίδες της Αιγύπτου, την εντυπωσιακή Ακρόπολη της Αθήνας ή μια από τις παλαιότερες πόλεις στον κόσμο, την Ιερουσαλήμ.

Το μόνο πλοίο της Celebrity που θα πλέει στη Μεσόγειο όλο το χρόνο, το Celebrity Infinity, θα ξεκινήσει τη χειμερινή του σεζόν με κρουαζιέρες εννέα και 10 νυχτών οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους επιβάτες του να απολαύσουν τα καλύτερα σημεία της Ιβηρικής Χερσονήσου. Με εναλλασσόμενες αναχωρήσεις  από τα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Λισαβόνας και ταξιδεύοντας κατά μήκος της μεγαλύτερης ακτογραμμής της Μεσογείου, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα επισκεφθούν την όμορφη Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την εκπληκτική και πλούσια σε ιστορία πόλη της Σεβίλλης και πολλά αξιοθέατα.

Στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024,το  Infinity θα αποκαλεί τη Βαρκελώνη στο «σπίτι»  του καθώς θα αναχωρεί για κρουαζιέρες  11 και 12 διανυκτερεύσεων επιστρέφοντας στο Μαρόκο για πρώτη φορά από το 2008. Οι επιβάτες θα γνωρίσουν τα αξιοθέατα των λόφων της Ταγγέρης, θα ανακαλύψουν τους αυθεντικούς υπαίθριους πωλητές τροφίμων και την Medina στην Καζαμπλάνκα και θ΄απολαύσουν τα φανταστικά τοπία των Καναρίων Νήσων μεταξύ άλλων κορυφαίων προορισμών.

Ολοκληρώνοντας τη χειμερινή περίοδο, το Infinity θα επιστρέψει στην Ελλάδα, τη γενέτειρα της Celebrity Cruises, όπου οι ταξιδιώτες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024 μέσα από κρουαζιέρες 10 ή 11 διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, θα επισκεφθούν τρεις ηπείρους και θα γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα του κόσμου και Θαύματα της Αρχαιότητας της Αιγύπτου και της Ελάδας, όπως την Πυραμίδα του Χέοπα, την  Ακρόπολη των Αθηνών, το Ναό της Αρτέμιδος και πολλά άλλα.

«Το να μπορούμε να πλεύσουμε όλο τον χειμώνα στη Μεσόγειο, θα δώσει άπειρες δυνατότητες στους επισκέπτες μας να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για ταξίδια, ενώ θα επισκεφθούν νέους προορισμούς καθώς ταξιδεύουν «WonderFULL℠» μαζί μας, δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises. «Με αυτές τις νέες κρουαζιέρες για το 2023-2024, θα επανεισάγουμε τους επιβάτες μας στον κόσμο με δρομολόγια που τους συνδέουν ξανά με πολιτισμούς και εμπειρίες που θα διαρκέσουν μια ζωή».

Μια επιπλέον νότα γοητείας αυτών των κρουαζιερών αποτελούν για τους επιβάτες οι διανυκτερεύσεις του πλοίου στη Μάλαγα της Ισπανίας, στο Πόρτο της Πορτογαλίας, στην Ιερουσαλήμ, στην Αλεξάνδρεια ή στην Αθήνα, όπου θ΄απολαύσουν τον πολιτισμό αυτών των τόπων.

Απλουστεύοντας  την εμπειρία πολυτέλειας, το Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα στο κρουαζιερόπλοιο είναι πλέον «Always Included℠» σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity Cruises.

Σχετικά με το Navigator Travel & Tourist Services

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises