Στην πρώτη σελίδα της itn βασικό θέμα είναι η μεγάλη έρευνα του διαΝΕΟσις για τον Θαλάσσιο Τουρισμό, τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει στη χώρα μας και τα σημαντικά έσοδα που μπορεί να αποφέρει

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός». Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι η μεγάλη έρευνα του διαΝΕΟσις για τον Θαλάσσιο Τουρισμό, τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει στη χώρα μας και τα σημαντικά έσοδα που μπορεί να αποφέρει. Σημαντικό εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου, οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, το θεσμικό πλαίσιο, αλλά και οι μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές. Επίσης στο τρέχων φύλλο καταθέτουν πολλά και σημαντικά για την τουριστική ανάπτυξη των περιοχών τους, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και πολλά άλλα σημαντικά θέματα όπως η σημαντική έρευνα του ΙΤΕΠ για τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το 2021 και τις εκτιμήσεις που υπάρχουν για το μέλλον, αλλά και την έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ για τις τουριστικές επιδόσεις των 13 Περιφερειών της χώρας την πρώτη χρονιά της πανδημίας. Παράλληλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα θέματα για τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσουν τα ξενοδοχεία, αλλά και για τα βραβεία που αφορούν τις καμπάνιες προώθησης των σιδηροδρομικών ταξιδιών στην Ευρώπη.  

Στην εφημερίδα του τουρισμού φιλοξενούνται όπως πάντα ενδιαφέροντα θέματα και οι τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου.

Καλή ανάγνωση!