To CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki, η επιτυχημένη διοργάνωση του Thessaloniki Convention Bureau για την προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής στην παγκόσμια τουριστική και συνεδριακή αγορά, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 2021, επιστρέφει με φυσική παρουσία στις 8 – 10 Μαΐου 2022!

Πρωταρχικός στόχος του CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki είναι η δυναμική παρουσίαση και προώθηση του προορισμού και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τουριστικών επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια του CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki επιλεγμένοι εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων (hosted buyers), θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθούν, σε προκαθορισμένα ραντεβού, με επαγγελματίες (suppliers) που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης που θα τους φιλοξενήσει, αλλά και τη γύρω περιοχή συμμετέχοντας σε ειδικά σχεδιασμένα fam trips που θα ακολουθήσουν.

Εστιασμένο αποκλειστικά στον προορισμό, το CΟΝΝΕCT δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της περιοχής να συναντήσουν κορυφαίους επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής αγοράς και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες, ενώ παράλληλα θα φιλοξενηθούν παρουσιάσεις προορισμών και θα δοθούν ευκαιρίες για networking στη διάρκεια ενός ενδιαφέροντος κοινωνικού προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ασλάνη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, «Σχεδιάζουμε, για δεύτερη συνεχή χρονιά το CONNECT – ένα διεθνές, υψηλών προδιαγραφών event προβολής και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, με στόχο τη στήριξη όχι μόνο των μελών μας αλλά και των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής συνολικά. Το event είναι αυστηρά επικεντρωμένο στην ανάδειξη των συγκεκριμένων προορισμών, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία και βασική μας επιδίωξη είναι να αναπτυχθούν νέες συνεργασίες που να ανταποκρίνονται στις διαφοροποιημένες ανάγκες της αγοράς. Το CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki πραγματοποιήθηκε το 2021διαδικτυακά και 8 – 10 Μαΐου 2022 περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας τους εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς και να τους ξεναγήσουμε στον προορισμό.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:

www.thessalonikiconventionbureau.gr

www.connect-thessaloniki.gr

thessaloniki convention bureau 1
Thessaloniki Convention Bureau