Στην πρώτη σελίδα της itn βασικό θέμα είναι ο Αναπτυξιακός Νόμος που αν παραμείνει ως έχει θα αφήσει εκτός χρηματοδοτικών εργαλείων ένα μεγάλο μέρος, αν όχι το μεγαλύτερο, των τουριστικών επιχειρήσεων

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός». Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι o Αναπτυξιακός Νόμος που αν παραμείνει ως έχει θα αφήσει εκτός χρηματοδοτικών εργαλείων ένα μεγάλο μέρος, αν όχι το μεγαλύτερο, των τουριστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα η «Ελπίδα» έφερε την Ελλάδα στους βασικούς τίτλους ειδήσεων στο εξωτερικό και… όχι για ευχάριστο λόγο, αφού οι εικόνες του χάους και της απόγνωσης των πολιτών έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και πολλά άλλα σημαντικά θέματα όπως η σημαντική έρευνα του ΙΝΣΕΤΕ για την δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο ελληνικός τουρισμός μέχρι το τέλος της δεκαετίας, τα μερίδια κρατήσεων μεταξύ ξενοδοχείων και AirBnB, τα σχέδια για το yacthing στην Κέρκυρα, αλλά και τις προοπτικές για ταξίδια εν μέσω της επέλασης της «Όμικρον».  

Στην εφημερίδα του τουρισμού φιλοξενούνται όπως πάντα σημαντικές συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα θέματα και οι τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου.

Καλή ανάγνωση!