Η ψηφιακή εφημερίδα του τουριστικού κλάδου «itn Ελληνικός Τουρισμός» φτάνει σε κοινότητες της ομογένειας σε περισσότερες από 150 χώρες του κόσμου χάρη στη συνεργασία που έχει συνάψει η εκδότρια εταιρεία Mact Media Group με την BCI Media την εταιρεία που ενημερώνει τους Έλληνες ομογενείς απανταχού στον κόσμο.

Η θεματολογία της «itn Ελληνικός Τουρισμός», οι εικόνες από την πατρίδα, οι μορφές τουρισμού και όλα τα ταξιδιωτικά νέα έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις χιλιάδων ομογενών, που θέλουν να αισθάνονται πιο κοντά στην πατρίδα.

Η BCI Media Inc διαθέτει σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, που παρακολουθούν τα προγράμματα της από 126 διαδικτυακές και σε 3 ψηφιακές πλατφόρμες KODI, APPLE TV, ROKU TV. Η BCI Media Inc εκτός από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παράγωγες ασχολείται και με μουσικές παράγωγες.

Μέσα από το ειδησεογραφικό της site BCI24NEWS, όπου αναρτάται και η «itn Ελληνικός Τουρισμός» παρέχει καθημερινή 24ωρη και πλήρη ενημέρωση, με νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.