Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη καλεσμένη του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου της Άρτας.

Με χριστουγεννιάτικο φως θα «πλημμυρίσει» η Άρτα, υποδεχόμενη επίσημα τις εορτές των Χριστουγέννων την ερχόμενη Παρασκευή  (10 Δεκεμβρίου)  με το άναμμα του δένδρου στις 7 μ.μ, από την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 15 μέτρων, θα φωταγωγηθεί συνοδεία των μελωδιών της Φιλαρμονικής του Μ/Φ Συλλόγου “ο ΣΚΟΥΦΑΣ” «κηρύσσοντας» με τον τρόπο αυτό την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια και την προστασία του κοινού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Άρτα η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Ζαχαράκη, πριν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου,  θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στο Δημαρχιακό  Μέγαρο, παρουσία των Δήμαρχων και Φορέων του Νομού, ενώ το Σάββατο  θα μεταβεί στη Δημοτική πινακοθήκη Άρτας, για να επισκεφτεί την μεγάλη έκθεση  “Γιάννης Μοράλης” -στη γενέτειρα, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η Εταιρεία Μελέτης, Έρευνας και Προβολής της Νεοελληνικής Τέχνης – Εργαστήριο Γιάννης Μόραλης.