Εν όψη της έκθεσης World Tourism Expo που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστεριού, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης, παραχωρεί την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την παρακάτω επιστολή που απέστειλε στον γενικό διευθυντή της διοργανώτριας εταιρίας Mact Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο.

Η πρωτοβουλία σας για τη διοργάνωση έκθεσης με στόχο την τόνωση της τουριστικής αγοράς της Αθήνας, αποτελεί για τους πολίτες του Δήμου Αθηναίων αλλά και για εμένα προσωπικά μία εξαιρετική πρωτοβουλία που θα βοηθήσει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε όλοι μας.

Θέλοντας να στηρίξω την τόσο σημαντική πρωτοβουλία σας, θέτω υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων την διεθνή τουριστική συνάντηση με τίτλο World Tourism Expo 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί υβριδικά από την 1η  έως τις 3 Απριλίου 2022, στην Αθήνα.

Θα σας παρακαλούσαμε όπως όλες οι δραστηριότητες, πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες των αρμόδιων φορέων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον COVID-19.