Πανω από 10.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν τη μεγάλη τουριστική έκθεση Yachting Volos Festival στο λιμα΄νι του Βόλου, η οποία πλέον μετατρέπεται σε θεσμό και θα πραγματοποιείται κάθε άνοιξη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Yachting Volos Festival: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία που διεξάχθηκε στο λιμάνι του Βόλου από την Πέμπτη 14 έως την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, κερδίζοντας όχι μόνο μεγάλη απήχηση, αλλά και την μετατροπή του event σε ετήσιο θεσμό της Μαγνησίας.  

Volos2

Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 άνθρωποι, ενώ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του yachting. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα δύο workshops που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της έκθεσης για τον Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία ως «όχημα» διασύνδεσης του τουριστικού προϊόντος με την αγροδιατροφή και τους υπόλοιπους κλάδους παραγωγής.

Volos3
Ο διευθυντής της Mact Media Group Γιώργος Καραχρήστος με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργο Ζαφείρη (δεξιά) και το πρόεδρο Ενοικιαζόμενων Δωματιων και Διαμερισματων Μαγνησίας Αθανάσιο Σπύρου (αριστερά)

Στην έκθεση συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες yachting που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα.  Οι άριστες εντυπώσεις και τα θετικά αποτελέσματα του φεστιβάλ αποτυπώνονται στο γεγονός ότι το Yachting Volos Festival ανανεώνει το ραντεβού του στο λιμάνι του Βόλου για τις 14 με 17 Απριλίου του 2022, με στόχο πλέον να διεξάγεται στην περιοχή κάθε άνοιξη, όπως ήταν και αρχικά σχεδιασμένο να συμβεί. Υπενθυμίζουμε πως το 1o Yachting Volos Festival ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Μάιο του 2020 και οι ημερομηνίες μεταφέρθηκαν υποχρεωτικά για το διάστημα 14-17 Οκτωβρίου, λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων κατά της πανδημίας.

Volos1

Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας Mact Media Group είναι η συνεχής αναβάθμιση του φεστιβάλ, που θα έχει πάντα στο επίκεντρο τον Θαλάσσιο Τουρισμό και την τουριστική ανάδειξη της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@mact.gr ή τηλεφωνικά στο 2110129575