Τα Kenshō Boutique Hotels & Villas θα επαναλειτουργήσουν την άνοιξη του 2022. Το καλοκαίρι του 2021 ήταν μια καταπληκτική σεζόν. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη Μύκονο την άνοιξη του 2022!

Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ο σύγχρονος εσωτερικός σχεδιασμός είναι στο DNA όλων των Kenshō Boutique Hotels & Villas. Μια νέα έννοια της πολυτέλειας, εμπνευσμένη από το απέραντο γαλάζιο των φημισμένων παραλιών της Μυκόνου και τις πλούσιες παραδόσεις του τοπικού πολιτισμού.

Στις πιο απομονωμένες και περιζήτητες τοποθεσίες της Μυκόνου, σε απόσταση αναπνοής από τα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, οι επισκέπτες μας έχουν απολαύσει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και εμπειρίες αναζωογόνησης στα βραβευμένα μας εστιατόρια και spa.

Kenshō Boutique Hotels & Villas

Τώρα, καθώς η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στην εμπειρία αφύπνισης που είναι ο τρόπος ζωής Kenshō.

Σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στην αυθεντική πολυτέλεια. Να ζήσετε τη μοναδική κουλτούρα της Μυκόνου, με έναν πραγματικά κοσμοπολίτικο τρόπο, τον τρόπο Kenshō.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις σας

Τα λέμε την άνοιξη του 2022!

www.kenshomykonos.com

Kenshō Boutique Hotels
Kenshō Boutique Hotels