Το Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων,  Ιστιαίας – Αιδηψού και Σκύρου συνδιοργανώνουν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης “ Evia Island Regatta 2021 ” από  31 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου με τερματισμό στο λιμάνι της Σκύρου.

Με την λήξη της  “Evia Island Regatta 2021” θα διεξαχθεί από 6 έως 11 Αυγούστου 2021 στην Σκύρο ο ιστιοπλοϊκός  αγώνας «Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης 2021». Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή κεντρικού Αιγαίου. Στόχος των ιστιοπλοϊκών αυτών αγών είναι η ανάδειξη της Εύβοιας και της Σκύρου ως ιδανικοί τουριστικοί ιστιοπλοϊκοί προορισμοί για όλο το χρόνο.

Οι συμμετοχές ανέρχονται σε περισσότερα από 40 σκάφη,

Για την ιδανική αξιοποίηση των καλύτερων αποτελεσμάτων από τους ιστιοπλοϊκούς  αυτούς αγώνες, ο Δήμος Σκύρου αποφάσισε την πραγματοποίηση δεξίωσης  απονομής βραβείων και παράθεση δεξίωσης για 250 άτομα την Παρασκευή 6 Αυγούστου  με  την υλοποίηση παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η παράθεση της δεξίωσης αναφέρεται στα μέλη ων πληρωμάτων των σκαφών, στους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών και τα μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων και των ΜΜΕ.

Evia Island Regatta 2021