Επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός με στόχο να ενημερωθεί δια ζώσης από το προσωπικό του Κέντρου για την πρόοδο όλων των εν εξελίξει εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου, καθώς και των απαραίτητων προετοιμασιών για την εύρυθμη λειτουργία του ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου. 

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το σαλέ της Φτερόλακας και να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης που υλοποιούνται αυτή την περίοδο, όπως και να ενημερωθεί για τις αντίστοιχες εργασίες που θα  ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου στο σαλέ των Κελαριών. Επίσης, ενημερώθηκε διεξοδικά για τις τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.  

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο κ. Βλαστός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τους Δημάρχους των παραπαρνάσιων Δήμων. Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της ΕΤΑΔ και των τοπικών αρχών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της προσβασιμότητας και της εμπειρίας του επισκέπτη στον Παρνασσό.

Μετά από δύο δύσκολες χρονιές η ΕΤΑΔ εργάζεται με έντονους ρυθμούς και στη διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε να διασφαλίσει τη σωστή προετοιμασία και άρτια εκτέλεση όλων των εργασιών για την έγκαιρη και ομαλή λειτουργία του μεγαλύτερου Χιονοδρομικού Κέντρου της χώρας τον επόμενο χειμώνα.