Με θετικά αποτελέσματα για τα νησιά και χιλιάδες επισκέψεις ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 6 Ιουνίου η πρώτη φάση για το «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» η Virtual Έκθεση που υλοποιείται στο Ψηφιακό Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο της Mact Media Group. Η έκθεση σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από την Mact Media Group με στόχο να δοθεί η ευκαιρία στους νησιωτικούς προορισμούς, να αναδείξουν τα στοιχεία που τους κάνει να ξεχωρίζουν, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κάνουν γνωστά στο εγχώριο και διεθνές κοινό. Το βασικό είναι όμως πως η μεγάλη έκθεση για τα νησιά παραμένει διαθέσιμη για το κοινό.
Όπως είχε δεσμευθεί εξαρχής η Mact Media Group τα περίπτερα των νησιωτικών περιοχών θα παραμείνουν online για έξι μήνες και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα επισκεφθούν ανά πάσα στιγμή για να αντλήσουν το πληροφοριακό υλικό που επιθυμούν.
Στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών μπορεί κανείς να ανταμώσει διαδικτυακά με περισσότερες από 40 νησιωτικές περιοχές. Κάθε μία από αυτές έχει να επιδείξει κάτι μοναδικό, αλλά και άπειρους λόγους για να τις επισκεφθεί κανείς.
Υπογραμμίζεται πως η είσοδος στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών για τους επισκέπτες είναι δωρεάν.
Κάντε ΚΛΙΚ και επισκεφθείτε την ψηφιακή έκθεση www.mactexpocenter.com !!