O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 25 Ιουνίου 2021 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους..

Στην ολομέλεια ο κ. Τσώτσος Θανάσης παρουσίασε την εταιρείας SHOP & TRADE  που αντιπροσωπεύει τα όργανα γυμναστικής “LIFEFITNESS”.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον κ. Στρατάκη Άρη, διευθυντή ΠΥΤ Κρήτης, σχετικά με το νέο νομοσχέδιο ναυαγοσωστών και τη μουσική στα ξενοδοχεία

Έπειτα ο κ. Βλατάκης μιχάλης, πρόεδρος Τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρητης, μίλησε για την μετάλλαξη Δ του ίου στο Ηράκλειο και εξέφρασε την αγωνία του για τις συνέπειες στον τουρισμό και τον κίνδυνο που αποτελούν οι ανεμβολίαστοι  εργαζόμενοι για τον τουρισμό και τόνισε την άμεση και επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούν όλοι ώστε να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού και το ενδεχόμενο ενός νέου lock down της Κρήτης.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα Γιώργο για τις τελευταίες εξελίξεις πτήσεων και είπε χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ακολούθησε ενημέρωση απο τον κ. Θεόδωρο Μυλωνάκη, τουριστικό πράκτορα OTS-MTS  για την εξέλιξη της σαιζόν και προβλέψεις κρατήσεων .

Επίσης έγινε ενημέρωση από τον κ. Κονξίδη Κωνσταντίνο, contract manager Anex Tour, για νέα από τη Ρώσικη αγορά.  

Ακολούθως ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης Δημήτρης ενημέρωσε τα μέλη οτι αφού το καταστατικό έχει πλέον εγκριθεί, επικυρωθεί και δημοσιευθεί θα ορισθούν εκλογές που θα διεξαχθούν με το σύστημα zeus, αφού προηγηθεί την ίδια μέρα Γενική συνέλευση με θέματα, την επικύρωση του εσωτερικού κανονισμού και διοικητικός – οικονομικός απολογισμός  Α΄εξαμήνου 2021. Επίσης κάλεσε τα μέλη όλων των νομών να δηλώσουν συμμετοχή για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εκλέκτορες στην ΠΟΔΙΞ όπως και για μέλη  της εφορευτικής επιτροπής.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .