Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Mact Media Group ανακοίνωσε την εμβάθυνση της συνεργασίας της με την BCI Media Inc για την διανομή της νέας 15νθήμερης ηλεκτρονικής εφημερίδας «itn Ελληνικός Τουρισμός» στην ομογένεια που βρίσκεται απανταχού στον πλανήτη. H Mact Media Group δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο εδώ και είκοσι χρόνια. Σήμερα παρέχει υπηρεσίες σε μια σειρά από τομείς, στο management, στο marketing, στην διαχείριση προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων. Έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται μεγάλα τουριστικά portals για πολλές μορφές τουρισμού.

Διεξάγει με μεγάλη επιτυχία σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γύρω από τον τουρισμό. Επίσης έχει αξιοσημείωτη παρουσία και στον MICE κλάδο. Κατέχει σημαντική εκδοτική δραστηριότητα και ισχυρή παρουσία στον τουριστικό Τύπο στο πλαίσιο της οποίας προχωρά σήμερα και στην έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδα «itn Ελληνικός Τουρισμός».

Η BCI Media Inc ιδρύθηκε στο Τορόντο του Καναδά το 2010 από τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους. Η εταιρεία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό RADIO MELODIA TORONTO το 2010. Το 2013 ξεκινάει το πρώτο της διαδικτυακό κανάλι το NETV TORONTO και NETV TORONTO 2, το παιδικό κανάλι LIFE HD, καθώς το μουσικό CANNALI MUSIC σε συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες από την Ελλάδα.

Σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τα προγράμματα της από 126 διαδικτυακές και σε 3 ψηφιακές πλατφόρμες KODI,APPLE TV,ROKU TV. Η BCI Media Inc εκτός από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παράγωγες ασχολείται και με μουσικές παράγωγες. Μέσα από το ειδησεογραφικό της site, BCI24NEWS παρέχει καθημερινή 24ωρη και πλήρη ενημέρωση, με νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το συμφωνητικό για την διανομή της «itn Ελληνικός Τουρισμός» στην ομογένεια υπέγραψαν οι επικεφαλής των δύο εταιρειών από πλευράς της Mact Media Group ο κύριος Γιώργος Καραχρήστος και από BCI Media Inc ο κύριος Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους.