Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της εταιρίας BCI Media με την Mact Media Group. Εν όψη του Forum – Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα στην ITNNEWS η εταιρία BCI Media θα έχει αφιέρωμα για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και θα προβάλει τις εκδηλώσεις.

Η BCI Media Inc ιδρύθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Σήμερα περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θεατές παγκοσμίως παρακολουθούν τα προγράμματά τους από 126 διαδικτυακές και 3 ψηφιακές πλατφόρμες KODI, APPLE TV, ROKU TV. Η BCI Media κυκλοφορεί το Καναδικό Εθνικό Ραδιόφωνο Ιστού και την Εθνική Εθνική Τηλεόραση 3 με 10 διαφορετικές εθνικότητες για τη μετάδοση των προγραμμάτων.  

Τηλεοπτικοί σταθμοί: NETV TORONTO / NETV 2 / NETV3 (National Ethnic Channel) / CANNALI MUSIC / LIFE HD Παιδικό δίκτυο / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μουσική

Ραδιοφωνικοί σταθμοί: RADIO MELODIA TORONTO Ελληνική Μουσική / CEWR (Καναδικό Εθνικό Ραδιόφωνο Ιστού) Εθνική Μουσική, Ειδήσεις

Η Mact Media Group με πλούσια εμπειρία αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της θα δημιουργήσει σημαντικό έδαφος για την συνολικότερη ανάπτυξη της συνεργασίας.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα με μια εποικοδομητική συνεργασία .

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής

Mact Media Group

Γιώργος Καραχρήστος