Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την επανέναρξη των κρουαζιερών, επιβεβαιώνοντας η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lisa Lutoff-Perlo, ότι το ριζικά ανανεωμένο Celebrity Millennium, το πλοίο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του προγράμματος εκσυγχρονισμού του στόλου ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και στο οποίο περιλαμβάνεται το αποκλειστικό υπαίθριο ‘καταφύγιο’ The Retreat®, θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου 2021 να πραγματοποιεί κρουαζιέρες με λιμάνι αναχώρησης τον τροπικό παράδεισο του Αγίου Μαρτίνου.

Από τις 25 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση για νέες κρουαζιέρες 7 νυχτών που αναχωρούν μέχρι και τον Αύγουστο προς ορισμένους από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Καραϊβικής. Το πλήρωμα θα είναι εμβολιασμένο και οι κρουαζιέρες θα είναι διαθέσιμες σε εμβολιασμένους ενήλικες επισκέπτες και παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών, με αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής εντός 72 ωρών από την επιβίβαση.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα συμβούλος της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo δήλωσε: «Η επιστροφή στην Καραϊβική μετά από πάνω από ένα χρόνο είναι μια τόσο σημαντική στιγμή για εμάς. Σηματοδοτεί την αρχή του τέλους αυτού που αποτέλεσε μοναδική πρόκληση για όλους. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρχές του Αγίου Μαρτίνου τους τελευταίους μήνες για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουμε διδάγματα και καλές πρακτικές. Ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να ταξιδέψουν με ασφάλεια στο Celebrity Millenium, είναι απίστευτo και ότι θα αναχωρήσουμε από το μαγικό νησί του Αγίου Μαρτίνου είναι πολύ ξεχωριστό γεγονός. Είμαι για πάντα ευγνώμων για τη στήριξη και τη συνεργασία της κυβέρνησης του Αγίου Μαρτίνου.»

«Το να έχει μια μεγάλη εταιρεία κρουαζιέρας, όπως η Celebrity Cruises, μέλος του Royal Caribbean Group homeport εδώ αποτελεί σημαντικό οικονομικό ορόσημο για τον Άγιο Μαρτίνο. Πρόκειται για ιστορική συμφωνία, καρπό συνεχούς διαλόγου και απόδειξη της μακροχρόνιας σχέσης μας», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Οικονομικών Υποθέσεων, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών (TEATT) Ludmila de weever.«Το homeporting της Celebrity Cruises εδώ θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας μας και θα δώσει ώθηση στις ευκαιρίες για τους πολίτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το management team της Celebrity Cruises για την προτίμηση στον Άγιο Μαρτίνο και την εμπιστοσύνη της στο Υπουργείο ΤΕΑΤΤ ως αξιόπιστος και υπεύθυνος εταίρος. Προσβλέπω στην επιτυχή επανεκκίνηση της κρουαζιέρας τους στην Καραϊβική», κατέληξε ο Υπουργός de weever.

Κρουαζιέρα στη Καραϊβική: Experience Highlights

H νέα καλοκαιρινή σαιζόν της Celebrity Cruises στην Καραϊβική προσφέρει μια εβδομάδα απόλαυσης σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες, εντυπωσιακά shows, διαφορετικών ειδών stylish καμπίνες απολαμβάνοντας τον ήλιο, τον πολιτισμό και την ιστορία ορισμένων από τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη. Δύο διαφορετικά δρομολόγια περιλαμβάνουν:

  • Αρούμπα, Κουρασάο και  Μπαρμπέιντος — Αυτά τα τρία εντυπωσιακά νησιά (ABC Islands) προσφέρουν άφθονες εντυπωσιακές εμπειρίες από τις φυσικές πέτρινες δεξαμενές-πισίνες, τα σπήλαια και τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς λάβας της Αρούμπα·στα πολύχρωμα κτίρια ολλανδικού και αποικιακού τύπου και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO Willemstad στο Κουρασάο·μέχρι snorkelling και κρουαζιέρες με καταμαράν στα βαθυγάλανα νερά των Μπαρμπέιντος.
  • Tortola, Σάντα Λουτσία και Μπαρμπέιντος — Εκτός από τις πολυάριθμες επιλογές για υδάτινες περιπέτειες στα Μπαρμπέιντος, το δρομολόγιο αυτό συμπληρώνεται με το πράσινο τοπίο της Σάντα Λουτσία και χαλάρωση στην Sugar Beach ·μαζί με έναν από τους θησαυρούς των Bρετανικών Παρθένων Νήσων, την Τορτόλα, με το ορεινό της τοπίο και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες.

Με τις διακοπές κρουαζιέρας που ξεκινούν και τελειώνουν στο St. Maarten, οι επισκέπτες έχουν αρκετό χρόνο να ανακαλύψουν και να γευτούν την μείξη Ολλανδικής Γαλλικής και κουζίνας Καραιβικής, να ανακαλύψουν εντυπωσιακές παραλίες και να απολαύσουν τον βυθό κάνοντας snorkelling και καταδύσεις.

Η Celebrity Cruises θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών εκδρομών για όλα τα ενδιαφέροντα σε κάθε λιμάνι προσέγγισης ενώ Private Journeys και Small Group Discovery Tours θα είναι επίσης διαθέσιμα για τους επισκέπτες που προτιμούν να εξερευνήσουν τους προορισμούς με μόνο μέλη της οικογένειάς τους ή συνταξιδιώτες τους.

The Celebrity Revolution

Από την πλώρη έως την πρύμνη, στο Celebrity Millennium έχει πραγματοποιηθεί μία από τις μεγαλύτερες αναμορφώσεις στην ιστορία για να εξασφαλιστεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολυτέλειας για τους επισκέπτες.Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει πλέον νέα δωμάτια, νέα εστιατόρια και lounges ·και ένα επανασχεδιασμένο σπα που θα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικούς τρόπους χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στο αποκλειστικό χρήσης The Retreat, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιδιωτικό sundeck και ανασχεδιάστηκε το σαλόνι που προσφέρει δωρεάν ποτά, gourmet bites, ζωντανή ψυχαγωγία και υπηρεσία «around-the-time butler» και «concierge».

Ορισμένες από τις πρόσθετες βελτιώσεις επί του σκάφους περιλαμβάνουν:

●      Πλήρως επανασχεδιασμένα, σύγχρονα staterooms και suites εμπνευσμένα από την βραβευμένη Βρεταννίδα interior designer Kelly Hoppen για το Celebrity Edge και προσφέρουνExhale Bedding της Celebrity με τα πολυτελή στρώματα Cashmere ™·

●      Eντυπωσιακά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες·

●      Νέες μπουτικ με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα designer·

●      Προηγμένη τεχνολογία κλειδαριάς RFID με ψηφιακή βασική πρόσβαση σε κάθε καμπίνα

Healthy at Sea

Η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των μελών του πληρώματος και των τοπικών πληθυσμών στους προορισμούς που επισκέπτεται.

Το Celebrity Millenium θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα, πολυεπίπεδα μέτρα υγείας και ασφάλειας που αναπτύχθηκαν με την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων από τη μητρική εταιρεία Royal Caribell’s Healthy Sail Panel και τον Global Head of Public Health and Chief Medical Officer·και τοπικές υγειονομικές και κυβερνητικές αρχές. Τα μέτρα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εμβολιασμού, θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα δημόσιας υγείας. Λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια σε όλη την εμπειρία των διακοπών Celebrity μπορούν να βρεθούν εδώ στη διεύθυνση «Guest Health & Safety Policy».Επιπλέον, οι επισκέπτες πρέπει να πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του St. Maarten, οι οποίες περιλαμβάνουν επί του παρόντος την υποβολή αρνητικής δοκιμής PCR που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξή τους στο νησί, καθώς και την τήρηση των δικών τους περιορισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης στις διεθνείς μετακινήσεις. Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, το Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον «Always IncludedSM» σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity. Και το πρόγραμμα «Cruise with Confidence» της Celebrity παρέχει ευέλικτες ακυρώσεις και εγγύηση χαμηλότερης τιμής.