Στην δημιουργία του πρώτου Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου στην Ελλάδα προχώρησε η Mact Media Group καινοτομώντας για ακόμη μία φορά. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής, αλλά και με δεδομένο ότι οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο στο σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητας, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το Mact Expo Center. Ο εκθεσιακός κλάδος έχει πληγεί σφοδρά από την πανδημία αφαιρώντας κάθε δυνατότητα διοργάνωσης event με φυσική παρουσία. Επιπλέον είναι βέβαιο πως και μετά το πέρας της πανδημίας όλες οι εκδηλώσεις στο εξής θα έχουν και ψηφιακή μορφή. Το Mact Expo Center με τεράστια εμπειρία της εταιρείας μας στη διαχείριση υπηρεσιών και έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες της νέας εποχής, παρέχοντας μοναδικές δυνατότητες στους εκθέτες και στους επισκέπτες πελατών μας .

Μπαίνοντας στο χώρο του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου οι επισκέπτες κάνουν εγγραφή στην υποδοχή με μια απλή διαδικασία και κατόπιν μπορούν να περιηγηθούν στα περίπτερα και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που διοργανώνονται στα πλαίσια της έκθεσης που φιλοξενείται. Η είσοδος μπορεί να είναι ελεύθερη ή και με τίμημα, ανάλογα με την επιλογή της διοργανώτριας αρχής.

Στα ψηφιακά περίπτερα οι εκθέτες μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να συνομιλούν με τους επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο με σύνδεση βίντεο, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να αντλούν πληροφοριακό υλικό και ψηφιακά φυλλάδια από κάθε περίπτερο που επισκέπτονται. Διαθέτουν προσαρμοζόμενο περιβάλλον για τη ενσωμάτωση λογότυπων, φίρμας και brand και διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Παράλληλα τα περίπτερα παρέχουν τη δυνατότητα για βίντεο προβολής, μέσω των οποίων εταιρείες και φορείς μπορούν να συστήνονται στους επισκέπτες. Οι εκθέτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού και να οργανώνουν Β2Β συναντήσεις, ενώ παράλληλα παρέχεται και η δυνατότητα απευθείας πωλήσεων.

Το Mact Expo Center μπορεί να φιλοξενεί πολλά συνέδρια ταυτόχρονα και εκδηλώσεις στον ψηφιακό του χώρο. Τα συνέδρια διεξάγονται με ζωντανή διαδικασία. Όσοι τα παρακολουθούν έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν είτε για να τοποθετηθούν, είτε για να υποβάλλουν κάποιο ερώτημα.

Το Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απλό και φιλικό προς τον χρήστη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες χρήσης των νέων τεχνολογιών. Η ψηφιακή του ισχύς μπορεί να εξυπηρετήσει παράλληλα δεκάδες χιλιάδες χρήστες, συγκεκριμένα το Digital Event Platform διαθέτει χωρητικότητα για έως και 50.000 συμμετέχοντες. Σημειώνουμε πως εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων εκθετών και επισκεπτών και η λειτουργία του είναι απόλυτα συμμορφωμένη με την κείμενη νομοθεσία GDPR.

Να υπογραμμίσουμε τέλος πως σύντομα το Mact Expo Center θα έχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ειδικών χώρων, όπως για παράδειγμα για εκθέσεις σκαφών, yachting κλπ.

Το Mact Expo Center θα κάνει την πρεμιέρα του με το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών τον ερχόμενο Μάιο, μια έκθεση που διοργανώνει η Mact Media Group για την τουριστική προβολή των νησιών της χώρας μας. Για να γιορτάσουμε την έναρξη λειτουργίας του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου η επίσκεψη στην έκθεση θα είναι χωρίς κόστος με στόχο να προσελκυθεί το μέγιστο δυνατό κοινό και να διαφημιστούν τα νησιά μας εντός και εκτός συνόρων.

Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση ή απορία.

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured