Τα τουριστικά γραφεία της Μακεδονίας – Θράκης,  συνεχίζουν τις αέναες προσπάθειες τους να στηρίξουν τους συνεργάτες τους στους ελληνικούς προορισμούς,  απαντώντας θετικά  και αισιόδοξα στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο τουριστικό τοπίο της χώρας μας.

Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης, σε συνεργασία με την εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ  Respond On  Demand,  εγκαινιάζουν μια σειρά virtual παρουσιάσεων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων τουρισμού στα τουριστικά γραφεία – μέλη της ένωσης.

Κεντρικό θέμα των παρουσιάσεων θα είναι η αναφορά στα νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας,  που λαμβάνει η κάθε τουριστική επιχείρηση για τους επόμενους μήνες, σε σχέση με τον Covid19.

H πρώτη virtual παρουσίαση θα γίνει με ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού από το νησί της Ρόδου, στις 10 Φεβρουαρίου 2021.

Θα ακολουθήσουν και άλλες προγραμματισμένες virtual παρουσιάσεις με το ίδιο κεντρικό θέμα. 

Για όρους και αντίτιμο συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην  κα Χρύσα Κρασσά  αποστέλλοντας email : respondirector@gmail.comdirector@respondondemand.com  ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6932230665.