Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum ‘’Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό’’ live εκπομπή για τη Κρήτη και την Δυτική Ελλάδα.

1

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας για την Κρήτη στις 11:30 ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τακτικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρεια Κρήτης κ. Κώτσογλου Κυριάκος , στις 11:45 ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης & Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηρακλείου κ. Τζεδάκης Σταύρος , στις 12:00  ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον Πρωτογενή Τομέα, Αναπληρωματικό Μέλος Επιτροπής Προγραμματισμού Περιφέρειας Κρήτης κ. Χνάρης Εμμανουήλ , στις 12:15 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Περιφέρεια Κρήτης κ. Παπαδεράκης Αντώνιος , στις 12:30 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης Μανώλης, στις 12:45 Εκπρόσωπος της  Ένωσης Ηρακλείου ΑΒΕΕ , στις 13:00 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Γιακουμάκης , στις 13:15 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης και στις 13:30 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης ,

ΕΛΛΑΔΑ

Για την Δυτική Ελλάδα μαζί μας θα βρίσκεται στις 13:45 ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Πρόεδρος Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος , στις 14:00 ο Προϊστάμενος Εμποροβιοτεχνικών Θεμάτων Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρόμπολας Γιώργος , στις 14:15 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Νικολούτσος Κωνσταντίνος.

Το Forum πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι καλεσμένοι θα συζητήσουν για την Στρατηγική Σύνδεση Της Παραγωγικής Βάσης Της Χώρας Με Τον Τουρισμό, την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο grammateia@mact.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : https://forumbbagro.mact.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured