Μετά από μήνες αυστηρού lockdown στη γαλλική πρωτεύουσα, η  Disneyland Paris θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της στους επισκέπτες στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με δήλωση της Disney Parks στα ξένα μέσα.

Το θεματικό πάρκο, το οποίο παραμένει κλειστό από τον Οκτώβριο, θα συνοδεύσει επίσης το άνοιγμα και άλλων χώρων της  Disney, όπως είναι το Walt Disney Studios Park, το Disney’s Newport Bay Club και το Disney Village. Επίσης, το Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel θα ανοίξει στις 21 Ιουνίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με δήλωσή της, η Disney επισημαίνει  ότι η υγεία, η ευεξία και η ασφάλεια αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και ύψιστη υποχρέωση απέναντι στους επισκέπτες της. Για το σκοπό αυτό, σε όλο το θέρετρο, όπως για παράδειγμα σε ουρές, αξιοθέατα, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις,  θα εφαρμόζονται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Τέλος, η εταιρεία ανέφερε ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι αναμονές, θα ενισχύσει επαρκώς τον στόλο των οχημάτων μετακίνησης εντός των εγκαταστάσεων της.