Σπουδαίοι ομιλητές του αθλητικού χώρου «συναντώνται»

στις 21 & 23 Ιανουαρίου

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2020

Με τo 2021 να είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα και τον αθλητικό χώρο να έχει «χτυπηθεί» έντονα από την πανδημία, επιφανείς άνθρωποι του χώρου συναντώνται σε ένα διαδικτυακό συνέδριο, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, που σκοπό έχει την επιμόρφωση αλλά και τη συζήτηση γύρω από σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τον χώρο. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην έχουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα για τη σεζόν και μια προετοιμασία κατάλληλη για μια πολύ σημαντική βιομηχανία, ώστε να χτιστεί μια κοινότητα πιο δυνατή και πιο υγιής.

Η επίδραση του αθλητισμού και ο αυξανόμενος αντίκτυπός της στην παγκόσμια οικονομία με επενδύσεις, δημόσιες υποδομές, κινητοποίηση πόρων και δημιουργία νέων επαγγελμάτων και θέσεων εργασίας, αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Sports Management στη νέα εποχή, μετά την πανδημία του Covid-19. Το διαδικτυακό συνέδριο “Front Runners in Sports Management 3.0” που διοργανώνει η πολυβραβευμένη Active Media Group μαζί με το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, έρχεται να ρίξει φως στο αβέβαιο μέλλον του αθλητικού management στην Ελλάδα.

Συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του χώρου από το εξωτερικό

Μέσα σε δύο ημέρες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τις ομιλίες σπουδαίων εκπροσώπων του αθλητισμού και να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους δίκτυο στον τομέα του sports management.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των βασικών ομιλητών περιλαμβάνονται, δύο εκπρόσωποι του NBA, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο,ο Nic Barlage, President of Business Operations των Cleveland Cavaliers, ο νεότερος πρόεδρος ομάδας του NBA,καθώςκαι εκπρόσωπος από το τμήμα marketing των Milwaukee Bucks.

Επίσης, στο webinar συμμετέχουν ο Bobby Goldwater, ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και της διαχείρισης χώρων στις Ηνωμένες Πολιτείες, από το πανεπιστήμιο τουGeorgetown, ο Zack Klima Founder & CEO της Wait Time, μιας καινοτόμας εταιρείας τεχνολογίας που διαθέτει τον Jeffrey Jordan, γιο του Michael Jordan ως συνιδρυτή, ο κορυφαίος Nigel Geach, Senior Vice President of Global Motorsport της Nielsen Sports, που έχει εργαστεί στον χώρο των αθλητικών χορηγιών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, με πελάτες κυρίως της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της Formula 1, ο Patrick Comninos, ο Έλληνας CEO της Basketball Champions League που κατάφερε να μετατρέψει το Basketball Champions League σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλητικά περιουσιακά στοιχεία στην Ευρώπη και ο Rick Pitino, Hall of Fame προπονητής του μπάσκετ και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Το webinar Front Runners in Sports Management 3.0” θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ακόλουθων κλάδων: AI, Εκπαίδευσης, Εκδηλώσεων, Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου, Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Social Media, Sport for Development, Αθλητικού Τουρισμού, Sports Marketing & Management.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές του webinar θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Την παραγωγή του συνεδρίου έχει αναλάβει η πολύπειρη ομάδα της Active Media Group, καλύτερη εταιρεία Sports Marketing στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και το κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.