Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την ενημέρωση όλων των φορέων-κομμάτων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό από το Κίνημα Αλλαγής, και την ίδια την Πρόεδρο κ. Γεννηματά ήταν άμεση όπως και η στήριξη της στα δίκαια αιτήματα μας.
Ενημερώσαμε την αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής, για τα ελλειπή μέτρα στήριξης καθώς όπως ήδη έχουμε ενημερώσει ο Οκτώβριος είναι ο τελευταίος μήνας που όσοι είχαν δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης, θα πάρουν τα 534 ευρώ καθώς το υπουργείο Οικονομικών αρνείται τη στήριξη μας περαιτέρω και έτσι πάμε στο ταμείο ανεργίας δηλ 400 ευρώ.
Οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό –Εστίαση που δεν βρήκαν φέτος δουλειά δεν μπαίνουν στις ρυθμίσεις για αποζημίωση ειδικού σκοπού αλλά ούτε και στο ταμείο ανεργίας.
Παράλληλα ενημερώσαμε την κ. Γεννηματά για τις παράλογες απαιτήσεις των ξενοδόχων προκειμένου να ανανεωθεί η Κλαδική Σύμβαση Εργασίας ξεκαθαρίσαμε από την μεριά μας πως σύμβαση με μειώσεις μισθών εμείς δεν υπογράφουμε!!
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας δεν θα σταματήσει τον αγώνα ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της χώρας να ενημερωθούν και να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα μας.
Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της Εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας και από το κίνημα αλλαγής εκτός από την πρόεδρο κ. Γεννηματά, οι παρακάτω βουλευτές και στελέχη: Χρήστος Μέγας, Κεγκέρογλου Βασίλης, , Γιώργος Μουλκιώτης, Γιώργος Φραγκίδης, Γιώργος Νικητιάδης, Παύλος Χρηστίδης, Δημήτρης Μάτζος, Δημήτρης Μπιάκης, Χρήστος Πρωτόπαππας