Ποιοι και πώς μπορούν να περάσουν τα χερσαία σύνορα – Ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά

«Σφραγίζονται» τα βόρεια χερσαία σύνορα της Ελλάδας, με την διέλευση υπό όρους να γίνεται μόνο από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε όλες τις χερσαίες βόρειες πύλες της χώρας ισχύουν τα ακόλουθα:https://a87ecee5170a0c1e5f0e0a6a1b0321e4.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

  • Προμαχώνας: Μπορούν να εισέλθουν Έλληνες και πολίτες της ΕΕ από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Επιτρέπεται η διέλευση όλο το 24ωρο για εμπορευματικές μεταφορές
  • Κακαβιά: Εισέρχονται Έλληνες πολίτες, κάτοχοι άδειας παραμονής, καθώς και για απολύτως απαραίτητες επαγγελματικές και ιατρικές μετακινήσεις. Πάλι η διέλευση επιτρέπεται από τις 07:00 – 23:00. Επιτρέπεται η διέλευση όλο το 24ωρο για εμπορευματικές μεταφορές. Οι διερχόμενοι πρέπει να περάσουν 7 μέρες καραντίνας.
  • Εύζωνες και Κήποι: Εισέρχονται μόνο Έλληνες πολίτες και κάτοχοι άδειας παραμονής καθώς και για απολύτως απαραίτητες επαγγελματικές και ιατρικές μετακινήσεις. Πάλι η διέλευση επιτρέπεται από τις 07:00 – 23:00. Επιτρέπεται η διέλευση όλο το 24ωρο για εμπορευματικές μεταφορές.
  • Νυμφαίο και Εξοχή: Μόνο για εμπορευματικές μεταφορές όλο το 24ωρο, μόνο με τον οδηγό του οχήματος.
  • Κρυσταλλοπηγή: Κλειστή

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εισερχόμενοι από τα χερσαία σύνορα πρέπει να έχουν μαζί τους ταξιδιωτικό έγγραφο PLF και αρνητικό τεστ PCR, μέχρι 72 ώρες πριν το ταξίδι.