Ως Πρέσβειρα Tουρισμού του ICC WOMEN HELLAS (Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου) καλωσόρισαν την Πρόεδρο του EOT Άντζελα Γκερέκου, η πρόεδρος Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου και οι επίτιμες καλεσμένες της εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών ομίλων.

Πρόκειται για τις Μαρίνα Εφραίμογλου του Euphoria Retreat, Αγάπη Σμπώκου των Phaea Resorts, Χριστίνα Μήτση των Mitsis Hotels, Ειρήνη Βασιλοπούλου του St George Lycabettus.

Οι 4 εκπρόσωποι των μεγάλων τουριστικών ομίλων συμμετείχαν στην ανοικτή συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις με την κ. Γκερέκου για όλο το φάσμα των καίριων προβλημάτων που απασχολούν αυτή την εποχή τον Ελληνικό τουρισμό.
Τις προοπτικές διαχείρισης τους ενώ συμφώνησαν με την κατεύθυνση της digital επιλογής.

gkerekou1

Άντζελα Γκερέκου: “Ψηφιακή η επόμενη μέρα του Τουρισμού”

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ και Πρέσβειρα πλέον του ICC WOMEN HELLAS για τον Τουρισμό Aντζελα Γκερέκου στην ομιλία της έκανε μία σύντομη αναδρομή σε όσα ταλάνισαν αλλά και σε όσα οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες τον ελληνικό τουρισμό.

Στην συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επόμενη μέρα μετά την κρίση λόγω της πανδημίας η οποία «θα είναι ψηφιακή», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Η προβολή της Ελλάδας θα περάσει μέσα από νέους διαύλους του σύγχρονου κόσμου όπως αναδύεται μέσα από το διαδίκτυο και τα social media.

Είμαι έτοιμη να στηρίξω ακόμη περισσότερο Τις τόσες πολλές και δυναμικές γυναίκες οι οποίες ηγούνται η εργάζονται ως στελέχη στον τουρισμό ώστε να πετύχουμε από κοινού με το ICC WOMEN HELLAS την αρμονία που απαιτείται για νέα επιτεύγματα στον τομέα-ναυαρχίδα της οικονομίας μας».

Το ΙCC WOMEN θέλει να στηρίξει τις γυναίκες επιχειρηματίες του τουρισμού

«Η Άντζελα Γκερέκου τόνισε η κ. Γιαβρόγλου είναι διαχρονική εκπρόσωπος του τουρισμού μας διεθνώς.

Πιστεύουμε στην δύναμη, στις γνώσεις, στην εμπειρία της αλλά κυρίως στο πάθος με το οποίο υπηρετεί τον Τουρισμό της χώρας μας πάνω από 10 χρόνια.

Είμαστε σίγουρες ότι τα μέλη και οι φίλοι του ICC SOMEN HELLAS θα συνδράμουν στην υλοποίηση κοινών projects αφού διαπνέονται από τις ίδιες αξίες ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το αύριο του ελληνικού τουρισμού που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας.

Το ΙCC WOMEN θέλει να στηρίξει τόσο τις γυναίκες επιχειρηματίες του τουρισμού που είναι σήμερα κοντά μας όσο και τα στελέχη και τις εργαζόμενες οι οποίες θα χρειαστούν ενθάρρυνση, επιμόρφωση για να λειτουργήσουν εποικοδομητικά στο νέο πλαίσιο που θα δημιουργηθεί την επόμενη μέρα τον συνεπειών από τον Covid».

image0 2

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του ICC WOMEN HELLAS Ειρήνη Βενιάμη από τον χώρο της ναυτιλίας και η επικεφαλής του cluster Τέχνης και πολιτισμός Μαριλένα Κουτσούκου – Καλλιτσάντση.
Την συζήτηση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου και Μαρία Λεμονιά.

Το International Chamber of Commerce (ICC) είναι ένας παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, σε κάθε μέρος του κόσμου.