Στο «Let’s do it Greece” την μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού -περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε όλο τον κόσμο συμμετέχει για 5η χρονιά φέτος ο Δήμος Αλμυρού.
Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, για να διαδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.
“Στην προσπάθειά μας αυτή, αρωγούς θέλουμε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία της περιοχής, αλλά και τον καθέναν μας χωριστά. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος, τονίζεται από τον Δήμο Αλμυρού.
Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον.
Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν τον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των παραλιών, των αλσυλλίων και στον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει από τη συνεργασία όλων μας σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού”.
Μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του “Let’s do it Greece”, η οποία είναι www.letsdoitgreece.org, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή καμπάνια.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δημάρχου (κ.Νικολέττα Δήμου), στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2422 3 50204 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.