Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακό Forum για τους Εργαζόμενους στο Κλάδο του Τουρισμού και του Επισιτισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS

Θα έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 29 Οκτωβρίου 2020 στις 12:10 ο κ. Τεμπονέρας Διονύσης Εργατολόγος που θα αναλύσει και θα απαντήσει για τις εξελίξεις στο εργατικό δίκαιο στο κομμάτι του τουρισμού , στις 13:10 ο κ.Χότζογλου Γιώργος Προέδρος της ΠΟΕΕΤ και στις 13:30 ο κ. Κρίτων Πιπέρας Πρόεδρος του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών.

Στις 30 Οκτωβρίου θα βρίσκεται μαζί μας στις 12:10 ο κ. Νίκος Κοκολάκης Προέδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηράκλειου , στις 12:30 ο κ. Πελαής Σταμάτης Προέδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας και στις 12:50 ο κ. Παναγιώτης Εγγλέζος Προέδρος Εργατικού Κέντρου Δωδεκανήσου.

Θέμα ‘’   Forum για τους Εργαζομένους στο Κλάδο του Τουρισμού και του Επισιτισμού ’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις πάνω στο θέμα στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!