Link Εκπομπής: https://www.youtube.com/watch?v=c37FjwFg-OQ&ab_channel=ITNNews

Με τεράστια επιτυχία , αμέτρητους θεατές και τα νούμερα προβολών να αναμετρούνται σε χιλιάδες συνεχίζετε το 15ημερο Διαδικτυακό Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού.

Στόχος του forum είναι η παρουσίαση των θεματικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και οι αλληλένδετες δραστηριότητες τους. Το forum έχει σκοπό να βοηθήσει τις Περιφέρειες , τους Δήμους και τους επιχειρηματίες ώστε να δραστηριοποιηθούν και σε αυτές τις μορφές τουρισμού.

Θέμα συζήτησης τον αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα είχε η σημερινή εκπομπή και το άνοιγμα της έκανε κα Κορμικιάρη Στέλλα Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμό Γ.Γ. Αθλητισμού , στην συνέχεια μίλησε ο κ. Αλεξανδρής Κωνσταντίνος Πρόεδρος Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής – ΕλλΕΕΔΑΑ , έπειτα απηύθυνε λόγο η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη Πρόεδρος του ΣΕΦ , ο κ. Αχιλλέας Τζίμας Επιχειρηματίας – Προπονητής Ιστιοπλοΐας, ο κ. Λουκάς Ζάψας Υπεύθυνος Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων Τουρισμού στο www.intothewildactivities.com  Οικονομολόγος Νομικής Αθηνών, αμέσως μετά ο κ. Κουθούρης Χάρης Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπ. Θεσσαλίας , ο κ. Θεμιστοκλής Καρβουντζής, Chief Strategy Officer της Active Media Group, η κα Γεωργία Υφαντίδου ΔΕΠ Επίκουρη Καθηγήτρια , Οργάνωση Αθλητισμού – Σχολική Φυσική Αγωγή- Αναψυχή,  και τέλος ο κ. Τάκης Μιχαηλίδης Υπεύθυνος Island Games Ρόδου διεθνής αθλητικός νησιωτικός θεσμός (1985) με διοργανώσεις αγώνων κάθε 2 χρόνια σε 15 Ολυμπιακά αθλήματα & Συντάχτης του Αθλητικού-Προπονητικού Οδηγού νήσου Ρόδου.

Μέσα από την συζήτηση αυτή αναφέρθηκαν όχι μόνο οι εξελίξεις για τον αθλητικό τουρισμό αλλά και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν  .