Link Εκπομπής: https://www.youtube.com/watch?v=78Y5OWFFTOk&ab_channel=ITNNews

Με τεράστια επιτυχία , αμέτρητους θεατές και τα νούμερα προβολών να αναμετρούνται σε χιλιάδες συνεχίζετε το 15ημερο Διαδικτυακό Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού.

Στόχος του forum είναι η παρουσίαση των θεματικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και οι αλληλένδετες δραστηριότητες τους. Το forum έχει σκοπό να βοηθήσει τις Περιφέρειες , τους Δήμους και τους επιχειρηματίες ώστε να δραστηριοποιηθούν και σε αυτές τις μορφές τουρισμού.

Θέμα συζήτησης τον οινοτουρισμό στην Ελλάδα είχε η σημερινή εκπομπή και το άνοιγμα της έκανε η κα Μαρία Αλεμπάκη, Δόκιμη Ερευνήτρια στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας Αττικής) , έπειτα ο κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου Εκπαιδευτικός Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο , η κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου Πρόεδρος  της Ένωσης  Αμπελουργών Οινοποιών Νήσων Αιγαίου(ΕΝΟΑΝΑ) , Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού , Γενική Γραμματέας  του Συνδέσμου  Ελληνικού Οίνου(ΣΕΟ) , Αντιπρόεδρος  της Ένωσης  Ξενοδόχων Κω , η κα Αλεξάνδρα Ανθίδου Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας στην ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» , ο Διευθυντής της Οινότρια Γη  Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη κ. Χρήστος Φωτιάδης , η κα Εύα Νεδέλκου Ταξιδιωτικός Σύμβουλος του Taxidevo.gr για την Βόρεια Ελλάδα. Εναλλακτικός τουρισμός – Οινικές διαδρομές Ειδικός σε θέματα τουρισμού MSc in Tourism and Local Development , ο κ. Θοδωρής Σδρούλιας Δημοσιογράφος Θεσσαλίας και τέλος ο κ. Γεώργιος Κοτσερίδης Αναπληρωτής Καθηγητής. Εργαστήριο Οινολογίας Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου

Μέσα από την συζήτηση αυτή αναφέρθηκαν όχι μόνο οι εξελίξεις για τον οινοτουρισμό αλλά και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν  .