Link Εκπομπής: https://www.youtube.com/watch?v=vb3XtROyBk8&ab_channel=ITNNews

Με τεράστια επιτυχία , αμέτρητους θεατές και τα νούμερα προβολών να αναμετρούνται σε χιλιάδες συνεχίζετε το 15ημερο Διαδικτυακό Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού.

Στόχος του forum είναι η παρουσίαση των θεματικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και οι αλληλένδετες δραστηριότητες τους. Το forum έχει σκοπό να βοηθήσει τις Περιφέρειες , τους Δήμους και τους επιχειρηματίες ώστε να δραστηριοποιηθούν και σε αυτές τις μορφές τουρισμού.

Θέμα συζήτησης τον γαστρονομικό τουρισμό στην Ελλάδα είχε η σημερινή εκπομπή και το άνοιγμα της έκανε ο κ. Βαρελάς Σωτήρης Λέκτορας Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου Υπεύθυνος Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism , έπειτα ο κ. Κώτσογλου Κυριάκος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τακτικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό , ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης Chef  ,έπειτα  ο κ. Ρούσσος Ιωάννης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων , η κα Εύα Παρακεντάκη Μαγείρισσα/Παρουσιάστρια Τηλεοπτικών Εκπομπών Γαστρονομικού Ενδιαφέροντος , η κα Λίλιαν Σαμαρά Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival – Τμήμα Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης ,από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας ο Πρόεδρος κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος , ο κ. Αναστασόπουλος Χρήστος Οικονομολόγος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας Μέλος Επιτροπής Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας Δήμου Καλαμάτας και τέλος από την ΠΕ Γεωτεχνικών- Γεωπόνων Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αγροδιατροφικη Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  η κα Πόπη Αγγελή. 

Μέσα από την συζήτηση αυτή αναφέρθηκαν όχι μόνο οι εξελίξεις για τον γαστρονομικό τουρισμό αλλά και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν  .

Aggeli