Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’ Αθλητικός Τουρισμός ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας στις 12:10 η κα Κορμικιάρη Στέλλα Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμό Γ.Γ. Αθλητισμού , στις 12:30 ο κ. Αλεξανδρής Κωνσταντίνος Πρόεδρος Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής – ΕλλΕΕΔΑΑ , στις 12:50 η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη Πρόεδρος του ΣΕΦ , στις 13:10 ο κ. Αχιλλέας Τζίμας Επιχειρηματίας – Προπονητής Ιστιοπλοΐας, στις 13:30 ο κ. Λουκάς Ζάψας Υπεύθυνος Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων Τουρισμού στο www.wildepirus.gr Οικονομολόγος Πάντειο Πανεπιστήμιο , στις 13:50 ο κ. Κουθούρης Χάρης Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπ. Θεσσαλίας , στις 14:10 ο κ. Θεμιστοκλής Καρβουντζής, Chief Strategy Officer της Active Media Group και στις 14:30  η κα Γεωργία Υφαντίδου ΔΕΠ Επίκουρη Καθηγήτρια , Οργάνωση Αθλητισμού – Σχολική Φυσική Αγωγή- Αναψυχή.

Θέμα ‘’ Αθλητικός Τουρισμός ’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Greece Thematic Tourism για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : http://forum.itnnews.gr/

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!