Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πραγματοποίηση ανοικτής εκθεσης στην πλατεία ΚΛΑΘΜΩΝΟΣ με θέμα  ‘’ Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα’’ .

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια λόγω της πανδημίας του COVID-19 και πάντα με την σωστή τήρηση των νέων μέτρων , στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην στήριξη του ελληνικού τουρισμού με μια 3ημερη εκδήλωση με παρουσίαση των χειμερινών προορισμών από τις Περιφέρειες, τους Δήμους και τα Επιμελητήρια της Ελλάδας.

Θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης που θέλει να κάνει διακοπές το χειμώνα  , θα αναδειχθεί ο χειμερινός τουρισμός ως μια σημαντική μορφή τουρισμού που θα αποφέρει έσοδα στην οικονομία της χώρας καθώς η Ελλάδα δεν φημίζεται μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά παρέχει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες την χειμερινή περίοδο. Η Ελλάδα ανήκει στις 365 μέρες τουρισμός και έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς.

Για περισσότερα τμ. επικοινωνήστε με την εταιρίας μας στο 2110129587 και στο grammateia@mact.gr

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε το πλάνο της εκθεσης και το προσχέδιο των περιπτέρων.

Θα ήταν σημαντική η συμμέτοχη σας στην έκθεση για την προώθηση και την ανάδειξη του χειμερινού τουρισμού και τις δυνατότητες της κάθε περιοχής.

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured