Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι επαγγελματίες του yachting της μαρίνας Αλίμου πασχίζουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα «λύση στο πως θα δουλέψουν» και τα βάζουν με την κυβέρνηση και τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει.

20200915 103715

Με μπουλντόζες τους ξεριζώνουν από τα γραφεία τους και τους πετάνε στο παρκινγκ της μαρίνας αφήνοντας τους σε αδιέξοδο. Παρά τις πάμπολλες προσπάθειες  των επαγγελματιών στα αρμοδία υπουργεία και φορείς τα τελευταία δυο χρόνια  η κατάσταση είναι στην χειρότερη της φάση με το αίτημα τους να μένει ανεκπλήρωτο  χωρίς καμιά κίνηση για βοήθεια.

20200915 100714

Ένας κλάδος με τις μεγαλύτερες πηγές εσόδων στην χώρα λόγο του τουριστικού του χαρακτήρα αφήνετε παραμελημένος και προσπαθεί να επιβιώσει ενώ παράλληλα  βρίσκονται σε κίνδυνο 3000 θέσεις εργασίας από τα 350 γραφεία και τα 800 σκάφη που τόσα χρόνια δραστηριοποιούνται στην Μαρίνα Αλίμου. Ας παρθεί επιτέλους μετά από τόσα χρόνια μια απόφαση και ας δοθεί μια λύση για τους  επαγγελματίες που βρίσκονται την παρούσα στιγμή σε καταστροφική κατάσταση και παλεύουν για την προστασία της δραστηριότητας τους