Ζωντανά θα διεξαχθεί η διεθνής Τουριστική έκθεση BIT του Μιλάνου στις 7-9 Φεβρουαρίου του 2021 όπως τουλάχιστον επιδιώκει η διοργάνωση, σε αντίθεση με τις εκθέσεις WTM (Λονδίνο), Vakantiebeurs (Ολλανδία) και Fitur (Ισπανία).

Η διοργάνωση θα επιδιώξει η BIT να γίνει η πρώτη μεγάλη έκθεση τουρισμού που θα διεξαχθεί κανονικά μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, όπως ήταν η τελευταία που διεξήχθη ζωντανά λίγο πριν τον κορωνοϊό το 2020. Άλλες μεγάλες εκθέσεις τουρισμού (ITB Berlin, Salon Mondial du Tourisme Paris, MITT) αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη διεξαγωγή τους το 2020.

Η διοργάνωση υποστηρίζει οτι η έκθεση, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ιταλία, θα διεξαχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, καθώς εκτιμά οτι έχει έρθει η ώρα να συναντηθούν οι εκπρόσωποι της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας μετά τον κορωνοϊό.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Fiera Milano και θα έχει στόχο να αποτελέσει μια πλατφόρμα στην οποία θα διεξαχθούν συζητήσεις για μελλοντικές λύσεις και στρατηγικές στον τουρισμό.