Κυρίες/Κύριοι ,

Όπως γνωρίζετε η εταιρία μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση των εκθέσεων που είχε προγραμματίσει για το 2020.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία όλων των εκθέσεων. Απόφαση, η οποία λόγω των συνθηκών και την εξέλιξη της πανδημίας , ενδέχεται να παραταθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Συμμεριζόμενοι την κατάσταση και ακολουθώντας τις εντολές από τους αρμόδιους φορείς θεωρούμε ότι η μετάθεση των εκθέσεων είναι επιβεβλημένη προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών μας , έτσι αποφασίσαμε την αναβολή όλων των εκθέσεων του 2020 που θα πραγματοποιούσε η εταιρία μας και την μεταφορά τους το 2021.

Σας παραθέτουμε τις ημερομηνίες των εκθέσεων για το έτος 2021:

  • Yachting Festival Άλιμος 15-18 Απριλίου 2021
  • Yachting Festival & Gastronomy Βόλος 6-9 Μαΐου 2021
  • Έκθεση για τα Νησιά της Ελλάδας 14-16 Μαΐου 2021 (Σύντομα περισσότερες πληροφορίες)
  • Ionian Yachting Festival & Gastronomy Κέρκυρα 20-23 Μαΐου 2021
  • Σύρος Yachting Festival & Gastronomy 27-30 Μαΐου 2021
  • 1ο Διεθνές φεστιβάλ Μεσογειακής διατροφής στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Καβάλα 10-12 Σεπτεμβρίου 2021
  • Έκθεση Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας & Οίνου 22-24 Οκτωβρίου 2021

Άμεσα θα ανακοινωθούν περισσότερες δραστηριότητες και συνεργασίες της εταιρίας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας MACT MEDIA GROUP με το διεθνές της κύρος και την τεράστια αξιοπιστία της έχει ήδη πραγματοποιήσει συντονισμένα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία των εκθέσεων στις νέες ημερομηνίες.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιασδήποτε διευκρίνηση.