Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την

ΔΕΥΤΕΡΑ  6 Ιουλίου στις 12 θα βρίσκεται μαζί μας ο Πάρις Λουτριώτης Μέλος ΔΣ (ΣΙΤΕΣΑΠ) , ο Παναγιώτης Πτωχόπουλος Πρόεδρος στο Σωματείο Ιδιόκτητων Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας , η Ιωάννα Νανοπούλου Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Ιδιόκτητων Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας , ο  Κώστας Καραμπάτσος Διευθυντής της Μαρίνας Γουβιών Κέρκυρα  , η Μαραγκού Κανδιώ Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Σύρο και ο Αντώνης Λεμονάκης Ιδιοκτήτης Σκαφών.  

Με Θέμα ‘’ Το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Yachting’’

Θα συζητήσουμε , και θα δοθούν απαντήσεις  σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος  κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ  σχετικά με το Ελληνικό Yachting.

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=KeUAfOfDquQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0LfP-bPoundI-I51IcjMCW3zIZgw7PYXnrKcNvTMmGO87x6pxhlQ5fhd8

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Θα μεταδοθεί  live επίσης από τη σελίδα του itnnews  στο Facebook και στο  Instagram

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων

Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης 

Γεώργιος Καραχρήστος

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured