Οι εκθέσεις WTM London και η Travel Forward προσθέτουν νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό τους, σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν τις τριήμερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτόν το Νοέμβριο στο ExCeL London, καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία ανακάμπτει σιγά σιγά από την πανδημία και προετοιμάζεται “να ανακάμψει, να ανοικοδομήσει και να επιταχύνει”.

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, η WTM London και το ExCeL London επιβεβαίωσαν ότι η κορυφαία τουριστική εκδήλωση στον κόσμο για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 2 έως 4 Νοεμβρίου.

Ο Simon Press, γενικός διευθυντής της WTM London, δήλωσε: “Η WTM London θα είναι πολή σημαντική για την επανεκκίνηση της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, από την οποία εξαρτώνται βιοποριστικά τόσα πολλά άτομα”.

Ο Simon Mills, εκτελεστικός διευθυντής του ExCeL London, εξήγησε ότι ο εκθεσιακός χώρος θα είναι διαθέσιμος και ότι “οι αίθουσες, οι αίθουσες συσκέψεων και οι συνεδριακοί χώροι αποκαθίστανται επί του παρόντος και θα είναι πλήρως λειτουργικές και διαθέσιμες από τις αρχές Σεπτεμβρίου”.

Θα ισχύουν μέτρα κοινωνικής απόστασης και άλλα μέτρα ασφάλειας με την WTM και το ExCeL να δεσμεύονται να ακολουθήσουν τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία της Public Health England και τις κυβερνητικές οδηγίες.

Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν επίσης ότι η Travel Forward, “αδελφή” εκδήλωση που επικεντρώνεται στην τεχνολογία ης WTM London, θα πραγματοποιηθεί στο ExCeL London και αυτή 2-4 Νοεμβρίου.

Ο Richard Gayle, διευθυντής Εκδηλώσεων για την Travel Forward, ανέφερε: “Ο Νοέμβριος είναι μια εξαιρετική στιγμή για την επανεκκίνηση του κλάδου. Γνωρίζουμε την ευθύνη μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες να ανακάμψουν, να ξαναχτίσουν και να επιταχύνουν”.

Κατά το αποκορύφωμα της πανδημίας, η ομάδα της WTM στο Λονδίνο ξεκίνησε το WTM Global Hub, έναν ειδικό ιστότοπο που συγκεντρώνει περιεχόμενο σχετικά με την ταξιδιωτική βιομηχανία και την πανδημία. Ο κόμβος, ο οποίος είναι ακόμα live και ενημερώνεται συνεχώς, περιλαμβάνει διαδικτυακά σεμινάρια, podcast, βίντεο, ειδήσεις και ιστολόγια από βασικά στατιστικά του κλάδου.

Επίσης, η WTM London ανακοίνωσε σχέδια για μια νέα διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Μια παρόμοια πρωτοβουλία νωρίτερα φέτος αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία: η Arabian Travel Market (Virtual), μέρος του χαρτοφυλακίου της WTM, προσέλκυσε σχεδόν 12.000 online συμμετέχοντες από 140 χώρες.

Μια σειρά από πέντε διαδικτυακά μίνι συνέδρια, με την επωνυμία “Travel Forward Online” προστέθηκαν επιπλέον στη σύνθεση των νέων επιχειρηματικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2020.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την WTM London 2020 θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ μια online συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 29 Ιουλίου.

Επιστρέφει και London Travel Week το 2020

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2020 επιστρέφει και η London Travel Week. Η έκθεση και όσοι συμμετάσχουν θα ακολουθήσουν κάθε κατευθυντήρια γραμμή για την υγεία και την ασφάλεια που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα διασφαλίσουν ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα πρότυπα για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια εξαιρετική και ασφαλή εμπειρία φέτος.

Η εκδήλωση θα στοχεύσει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων μέσω του μοναδικού συνδυασμού δικτύωσης, επιμορφωτικών συνεδριών και ειδικών εκδηλώσεων από χορηγούς. Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι η ιδέα του #TravelForEveryone.