Σκοπός της καμπάνιας είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων φιλοξενίας δεδομένης της μεγάλης πτώσης που παρουσιάζουν οι κρατήσεις από το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας προσκαλούμε τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής της Ζακύνθου να προβάλουν μέσω της καμπάνιας μας την ειδική τους προσφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ελληνική αγορά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ελληνική γλώσσα, ώστε να μην επηρεαστεί η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζετε στις αγορές του εξωτερικού. Συγκεκριμένα σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλετε σε Έλληνες επισκέπτες ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ που θα εμφανιστούν μόνο στην ειδική ιστοσελίδα που ετοιμάζουμε για αυτόν το σκοπό (www.pamezakyntho.gr). Η προσφορά σας για την ελληνική αγορά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ στην ιστοσελίδα σας ή στην Booking ή σε αντίστοιχες διαδικτυακές πλατφόρμες εάν δεν το επιθυμείτε.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη συνημμένη φόρμα και στείλτε τη στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pamezakyntho.gr μαζί με μία χαρακτηριστική φωτογραφία και το λογότυπο της επιχείρησής σας προκειμένου να αναρτήσουμε την προσφορά σας στην ιστοσελίδα που θα είναι σύντομα έτοιμη.

Η προβολή της επιχείρησής σας στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς αποφασίζετε για το ύψος και τους όρους της προσφοράς που θα μας στείλετε. Η προσφορά μπορεί να έχει τη μορφή έκπτωσης ή πρόσθετων δωρεάν παροχών ή οποαιδήποτε άλλη μορφή εσείς επιλέξετε.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αποσύρετε ή να τροποποιήσετε την προσφορά σας στέλνοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pamezakyntho.gr.

Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε μέσα από αυτήν την καμπάνια να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες από την Ελλάδα, ώστε να αντισταθμιστεί εν μέρει η μεγάλη πτώση εσόδων που αντιμετωπίζουμε τη φετινή χρονιά.

Προσβλέπουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία!
#pameZakyntho

Με εκτίμηση,

Φώτιος Κόττης
πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου