Έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους είναι τα τουριστικά καταλύματα της Υπάτης οι Επαγγελματίες της περιοχής έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας..

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων  Υπάτης

 Τηρώντας τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα άνοιξαν τα καταλύματα της Φθιώτιδας που έχουν καταστεί «κάστρα» λόγω της πανδημίας. 

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τα οποία τόσος λόγος γίνεται, αποτελούν προτεραιότητα και θέμα μείζονος σημασίας για τους επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων και όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, τηρούνται στο ακέραιο.

«Θωρακισμένα» είναι λοιπόν τα καταλύματα στην Φθιώτιδα που άνοιξαν, σύμφωνα με την εικόνα που αντίκρισαν οι πρώτοι πελάτες μας, υπογραμμίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες είναι άξιοι πολλών επαίνων για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Τηρούνται οι αποστάσεις και οι σημάνσεις, πολλοί επιχειρηματίες έχουν υιοθετήσει το προστατευτικό πλεξιγκλάς, ενώ στην πρώτη γραμμή βρίσκονται τα μέσα ατομικής προστασίας, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, σχολαστική καθαριότητα και απολυμάνσεις, με ότι ακόμη απαιτείται βάσει της ΚΥΑ που έχει εκδοθεί. 

Για τα καταλύματα μας, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζόμενων και των συνεργατών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Προετοιμαζόμαστε συστηματικά για την στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε στα καταλύματα μας και στην Φθιώτιδα, που συνδυάζει την αγάπη σας για την φύση με την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας, αλλά και των ιαματικών της πηγών, οργανώνοντας τις νέες σας εμπειρίες! 

Καλώς να ορίσετε στην Φθιώτιδα! 

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Υπάτης 

Ζιάκας Νικόλαος

Πρόεδρος ΔΣ