Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου. Η τουριστική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2020.

TTGW nea afisa me portokali me slogan1 scaled

Η Έκθεση θα δώσει μια μοναδική και ανεπανάληπτη προβολή των τουριστικών υπηρεσιών του θεματικού τουρισμού αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό αλλά και το ξένο κοινό.

Στόχος μας, η έκθεση αυτή να είναι η πρώτη τουριστική έκθεση για το Θεματικό Τουρισμό , τη Γαστρονομία και τον Οίνο και να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση . Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνής έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε πάνω από 350 εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και 20.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια , μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες real estate, εταιρείες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό. Με στόχο η Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού, η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει τον προκαθορισμό συναντήσεων εκθετών με επιλεγμένους αγοραστές από τις παραδοσιακές και αναδυόμενες τουριστικές αγορές. Τα μεγάλα συνέδρια που θα διεξαχθούν στην έκθεση, θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για τις τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς , για το θεματικό τουρισμό.

Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

Α’ Ενότητα

Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός

Αγροτικός Τουρισμός ( Αγροτικές Δραστηριότητες που σχετίζονται με την Γεωργία,  Κτηνοτροφία, Μελισσοκομία κλπ. , Παρατήρηση Οικοσυστήματος)

Αρχαιολογικός Τουρισμός (Αρχαιολογικοί Χώροι, Μνημεία ,Μουσεία )

Τουρισμός

Αστικός Τουρισμός ( Ανάπτυξη προορισμών City Break, , Αγορές, Αρχιτεκτονική , Διασκέδαση , Εμπειρία , Εμπορικά Κέντρα, Ένταξη Πολιτιστικών Διαδρομών, Ιστορία κλπ.)

ermoy

Γεωτουρισμός (Γεωπάρκα , Σπήλαια )

Εκπαιδευτικός Τουρισμός (Προγράμματα Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού χαρακτήρα , Γνωριμία με την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά )

Τουρισμός

Θαλάσσιος Τουρισμός ( Αλιευτικός Τουρισμός , Θαλάσσια Παιχνίδια,  Θαλάσσια Πάρκα , Καταδυτικός Τουρισμός , Μαρίνες , Τουρισμός Κρουαζιέρας, Σκάφη Αναψυχής)

Τουρισμός

Θρησκευτικός Τουρισμός (Εκκλησίες ,Μοναστήρια )

Τουρισμός

Ιαματικός Τουρισμός ( Ιαματικές πηγές , Κέντρα, Υπηρεσίες)

Τουρισμός 1

Ιατρικός Τουρισμός

Τουρισμός

Οικοτουρισμός (Αναπτύσσετε σε οικολογικά αξιόλογες και κυρίως θεσμοθετημένης περιβαλλοντικής προστασίας περιοχές πχ. περιοχές Natura )

Πολιτιστικός τουρισμός ( Επισκέψεις σε Μουσεία , Κάστρα , Ιστορικά Μνημεία, Έθιμα και Μουσικά Δρώμενα , Πολιτιστικές εκδηλώσεις , Φεστιβάλ)

τουρισμός

Συνεδριακός τουρισμός ( Εκθεσιακά Κέντρα , Συνεδριακά Κέντρα)

τουρισμός

Τουρισμός υγείας και ευεξίας (Ευ ζην) (Θαλασσοθεραπεία , Θεραπευτικά Προγράμματα, Yoga, Spa κλπ.)

υγείας και ευεξίας

Τουρισμός υπαίθρου ( Αναρρίχηση , Canoe Kayak ,Canyoning, Ιππασία ,Kayak ποταμού, Mountain Biking , Ορειβατικοί & Πεζοπορικοί Σύλλογοι, Ποδηλασία, Rafting , Ταξίδια περιπέτειας , Trekking ποταμού,  Υπαίθριες Δραστηριότητες)

υπαίθρου

Χειμερινός Τουρισμός (Σκι , Χειμερινά Σπορ,  Χιονοδρομικά Κέντρα ,)

Τουρισμός

Β’ Ενότητα

Γαστρονομία , Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος.

Ειδικό αφιέρωμα στην Γαστρονομία και τον Οίνο (Γεύσεις , Δρόμοι Κρασιού, Ζυθοποιίες, Κτήματα , Οινοποιεία ,Παραδοσιακά Εστιατόρια, Παραδοσιακά Προϊόντα , Ποτοποιίες, Τοπικοί Συνεταιρισμοί)

10+1 Λόγοι για να συμμετέχετε στην έκθεση TTGW

101 ΛΟΓΟΙ

1. H TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) είναι μια σημαντική έκθεση κύρους που θέλει να προβάλει τον θεματικό τουρισμό από όλη την Ελλάδα, σημαντικό κομμάτι στην έκθεση έχει η γαστρονομία με παραδοσιακά προϊόντα και σημαντικά ποτά οίνος – ούζο – τσίπουρο κλπ. που θα αναδείξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα

2. H TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) έχει στόχο την εξωστρέφεια αλλά και το ελληνικό κοινό ώστε να αναδείξει όλο τον πλούτο από όλη την Ελλάδα καθώς και μορφές τουρισμού που μπορούν να συμβάλουν στις 365 μέρες τουρισμός

3. Την TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) την αγκαλιάζουν από την αρχή Υπουργεία , Φορείς του τουρισμού που έχουν δώσει την Αιγίδα σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια

4. Στην TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) στόχος είναι α) να επισκεφθούν ξένοι αντιπρόσωποι αγοραστές , επιχειρήσεις που μπορούν να συνεργαστούν με όλες αυτές τις εταιρίες που θα βρίσκονται στην έκθεση β) η ανάδειξη των προϊόντων από τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και γ ) να επισκεφθούν την έκθεση πάνω από 20.000 επισκέπτες αγοραστές θεματικού τουρισμού

5. Στην TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) θα παρουσιαστούν όλες οι ενότητες του θεματικού τουρισμού
Μορφές Θεματικού Τουρισμού << Θρησκευτικός τουρισμός (Θρησκευτικά μνημεία – Θρησκευτικές διαδρομές – Μοναστήρια – Εκκλησίες ) , Αστικός τουρισμός ( Ανάπτυξη προορισμών City Break – Ένταξη πολιτιστικών διαδρομών -Ιστορία Αρχιτεκτονική – Αγορές – Εμπειρία ), Ιατρικός τουρισμός(Θαλασσοθεραπεία – Spa – υδροθεραπεία ) , Αγροτικός τουρισμός ( Αγροτικές Δραστηριότητες – Παρατήρηση Οικοσυστήματος) ,Τουρισμός υγειάς και ευεξίας (Θαλασσοθεραπεία ) , Ιαματικός τουρισμός ( Ιαματικές πηγές ) , Εκπαιδευτικός τουρισμός (Διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων -Προγράμματα εκπαιδευτικού και πολιτιστικού περιεχομένου – Προγράμματα εκπαίδευσης και γνωριμίας της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς ) , Θαλάσσιος τουρισμός ( Τουρισμός Κρουαζιέρας – Τουρισμός Σκάφη αναψυχής – Θαλάσσια παιχνίδια – Μαρίνες- Καταδυτικός τουρισμός – Καταδυτικά κέντρα – Αλιευτικός τουρισμός – Θαλάσσια Πάρκα ) , Οικοτουρισμός ( Υπαίθριες Δραστηριότητες ), Γεωτουρισμός (Γεωπάρκα – Σπήλαια – Ταξίδια περιπέτειας – Trekking ποταμού – Καγιάκ ποταμού -Rafting – Canoe Kayak – Αναρρίχηση – Canyoning – Mountain Biking – Mountain Bike – Jeep Safari – Windsurf στην Ελλάδα) , Τουρισμός υπαίθρου ( Υπαίθριες Δραστηριότητες ) , Τουρισμός περιφέρειας(Τουριστικές Δυνατότητες στις Περιφέρειες), Πολιτιστικός τουρισμός ( Μουσεία – Κάστρα – Πολιτιστικές Διαδρομές – Φεστιβάλ – Πολιτιστικές εκδηλώσεις – Ήθη και έθιμα περιοχών) , Συνεδριακός τουρισμός ( Συνεδριακά Κέντρα – Εκθεσιακά Κέντρα), Αρχαιολογικός τουρισμός (Αρχαιολογικούς Χώρους -Μνημεία -Μουσεία ) , ειδικό αφιέρωμα στην Γαστρονομία και τον Οίνο (Παραδοσιακά Προϊόντα – Παραδοσιακά Εστιατόρια -Δρόμοι Κρασιού – Κτήματα )>>

6. Στην TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) θα πραγματοποιηθεί σημαντικό παγκόσμιο συνέδριο για το θεματικό τουρισμό με τεράστιο ενδιαφέρον. ( πολλά εξειδικευμένα workshop , καθώς γαστρονομικές γευσιγνωσίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με σημαντικούς αναγνωρισμένους μάγειρες )

7. Στην TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) θα γίνουν συναντήσεις από επιχειρηματίες του κλάδου μιας και έχουν καλεστεί εμπορικοί επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό είτε από τον θεματικό τουρισμό αλλά και την γαστρονομία και τον οίνο

8. Στην TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) θα καλυφθεί πρώτη φορά πάνω 100 χορηγούς επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα και θα λειτουργήσει online Tv και Radio όπου οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δώσουν συνεντεύξεις καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης

9. Στο χώρο της TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) θα προβάλλονται με επαγγελματικό τρόπο οι εκθέτες μέσω Internet – Οδηγό της Έκθεσης και Newsletter που αποστέλλονται σε 1.000.000 δυνητικούς πελάτες

10. Την TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) θα επισκεφθούν δεκάδες Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και bloggers που , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μεταδίδουν όλη την ροή της έκθεσης. Η TTGW ήδη έχει εξασφαλίσει δεκάδες Χορηγούς Επικοινωνίας από την Ελλάδα και το Εξωτερικό

11. Σημαντικό διαφημιστικό πρόγραμμα από τώρα σε ΜΜΕ θα προσελκύσουν χιλιάδες κόσμο στην έκθεση μας

Η TTGW (Thematic Tourism Gastronomy and Wine) είναι ο πρώτος σημαντικός τόπος συνάντησης επαγγελματιών και κοινού για το θεματικό τουρισμό , την γαστρονομία και τον οίνο στην Αθηνά.

Η συνάντηση που δεν πρέπει να λείπετε!

Διοργανώτρια Εταιρεία

Mact Media Group
Η MACT είναι μία σύγχρονη εταιρεία που στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες, με νέους ανθρώπους που κατέχουνbεμπειρία στις υπηρεσίες διαδικτύου. Αναλαμβάνουμε καθημερινά σχεδιασμούς και υλοποιήσεις κάθε είδους project, από μία απλή δημιουργία ενός portal έως και την κατασκευή ιστοσελιδών για ηλεκτρονικά καταστήματα πωλήσεων. Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και δημιουργούμε εφαρμογές για την σωστή προώθηση του Internet Marketing.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Συγγρού 72, 11742

ΤΗΛ. (+30)2110129575

Ε: info@mact.g