Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη με τον Γ.ΒΕΡΝΙΚΟ εφ όλης της ύλης .Η πανδημία απρόσμενα  εκεί που σχεδιάζαμε και λέγαμε ότι θα είναι μια από της καλλίτερες χρονιές ιδιαίτερα στον τουρισμό μας προσγείωσε απότομα, αλλάζοντας  τα πάντα τον προγραμματισμό των εταιριών μας την ίδια μας την ζωή.

Τόνισε αφού είχαμε μια πετυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης ,συζητάμε σήμερα τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα  η αγωνία το μέλλον των επιχειρήσεων των ίδιων των εργαζομένων και της οικονομίας .

Η αναγκαιότητα να παρθούν μέτρα  ανάλογα με της δυνατότητες της οικονομίας βασικός παράγοντας για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν και να σώσουν και την απασχόληση.

Χρειάζονται να γίνουν τεράστια βήματα ώστε η κοινωνία να μήνη όρθια, η συνοχή της κοινωνίας ώστε να βγούμε από αυτή την κρίση θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Η ανάγκη αναδιάρθρωσης της οικονομίας ο θεσμικός κοινωνικός διάλογος, υπεύθυνων πολιτών και φορέων, αποκτά ιδιαίτερη σημασία ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Τονίστηκε ότι το μέλλον του τουρισμού ιδιαίτερα για την χρονιά που έχουμε μπροστά μας πρέπει να είναι να  κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος ,στόχος είπε ότι θα ήταν να μπορέσουμε να κρατήσουμε το 20 της εκατό της περσινής χρονιάς και μακάρι να μπορέσουμε και ακόμα παραπάνω.

Αναφέρθηκε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός και ιδιαίτερα το yachting είναι αρκετά ασφαλές τρόπος διακοπών και είναι ευκαιρία και για τους Έλληνες να γνωρίσουν αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο διακοπών , ανέφερε ότι είναι προσιτός τρόπος περίπου 70 ευρώ την ημέρα το άτομο.

Όλη η συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.