Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος με την παρουσία του για ακόμα μια χρονιά με το Ελληνικό Πρωινό στη HORECA στο Hall 4, A19-B17, συνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Υπό την επιμέλεια του consultant chef και πιστοποιημένου καθηγητή μαγειρικής, κ.Στράτου Ιωσηφέλλη και μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα ζωντανών μαγειρικών δράσεων, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια ακόμα διαφορετική γαστρονομική εμπειρία και κατ’ επέκταση την ιδανική ελληνική φιλοξενία, κατανοώντας τους λόγους για τους οποίους το Ελληνικό Πρωινό πρέπει να καθιερωθεί στα τραπέζια όλων των καταλυμάτων της χώρας, ανεξάρτητα από την κατηγορία τους.

Με τιμώμενες περιοχές τη Δράμα και την Πάτμο, το κοινό θα δοκιμάσει παραδοσιακά και σύγχρονα εδέσματα με σκοπό να ενημερωθεί για τους γαστρονομικούς θησαυρούς και των δύο περιοχών, να γνωρίσει τον τόπο, την ιστορία, τις γεύσεις και τα αρώματά τους και να δοκιμάσει γνήσιες δραμινές αλλά και πατινιώτικες συνταγές.

Παράλληλα, επιλεγμένοι Έλληνες παραγωγοί από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Σάμος, η Σκόπελος κ.α. θα εκθέτουν τα προϊόντα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης με γευστικές δοκιμές και φυσικά ενημέρωση για το πρόγραμμα και τα οφέλη συμμετοχής στο Ελληνικό Πρωινό.